Tudor: "Sneijder, bazı şeylerin değiştiğinin farkında olsa gerek!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Sneijder, bazı şeylerin değiştiğinin farkında olsa gerek!"


tudor-3-7.jpg


Galatasaray'da Wesley Sneijder konusu bir türlü çözüme kavuşmazken, futbolcunun İstanbul’a gelerek sarı-kırmızılı yöneticilerle masaya oturacağı ifade edildi.

Hollandalı futbolcu yeni sezonla ilgili henüz kararını vermezken, Galatasaray Yönetimi bu konuda Sneijder'e söz hakkı tanıdı. Sezon bitiminde milli takım mesaisi uzun sürdüğü için ekstra izin verilen yıldız futbolcuyla ilgili en çok merak edilen konu, teknik direktör Tudor'un böyle bir futbolcu için nasıl bir yorum getireceğiydi.

ABA ALTINDAN SOPA!

Hırvat teknik adamın, yıldız futbolcuyla ilgili olarak, “Wesley, bazı şeylerin değiştiğinin farkında olsa gerek. Burada kalıp bu takımın bir parçası olmak istiyorsa ona göre çalışmalı ve yerini asla garanti görmemeli. Yeni bir takım yaratıyoruz. Bu takım tempolu futbolu kaldıracak isimlerden kurulmalı” diyerek yıldız isme aba altından sopa gösterdiği ortaya çıktı.



Sneijder'e açık kapı bırakan ama aynı zamanda formanın artık çok zor olduğu mesajını bildiren genç teknik adamın, durağan 10 numara pozisyonuna soğuk baktığı biliniyor. Bu yüzden Sneijder kalırsa, önümüzdeki dönemde Tudor'un onunla ilgili tercihleri hep konuşulacak.

AMKSPOR


 
Her şey güzel de Selçuk o tempoyu nasıl kaldıracak birde onu söylesin Tudor. Sırf takım kaptanı olarak yağ çektiği için yeri garanti adamın.
 
Sürekli Sneijder'dan bahsediyor çünkü medya bizi oradan vurmaya çalışıyor, Sneijder da izin işini abartınca iyice kaşıyorlar onu. Selçuk'a laf etmiyor olsa bile ben memnun olduğuna ihtimal vermiyorum. Onu da bir şekilde orta sahaya adam aldırarak saf dışı bırakabilir. Gerçi 2 yıl daha sözleşmesi var asıl sıkıntı o.
 
Ulan eyyamcı herif! Selcuk'un kaldırdığı tempoyu Sino kıçıyla kaldırır merak etme.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Antrenman bile tamamlayamayan selcuklar semihler yogun tempoyu kaldiracak mi Sn. Tudor? Ama onlara laf edemezsin degil mi?
 
Yılların sabrisini şutlamış adam sneijdere ayar verirken selçuk u da şimdi işin içine katıp kaosu büyütmek istemiyodur.. Yoksa ne selçuktan ne sneijderden memnun değil adam ısrarla tempolu koşacak adam lazım diyo beli dönmeyen adamla ne işi olur.. ama şu dönem çok tepki almamak için selçuk u konuşmuyo halihazırda zaten selçukun sözleşmesi var sneijder gibi ocakta imza atma durumu yok
 
kafayi yiyecem az kaldi.

Ulan her konusmasinda tempodan bahsedip sonra da küfür eder gibi 8 numarali kaptan bozuntusunu sahaya sürdügü yetmemis gibi, bi de övüp duruyor ya, her duydugumda agzina kürekle vurasim geliyor tudorun.
 
Son zamanlarda bunlar Tudor VS Sneijder kavgası haberleri yapmaya başladı. Ne zaman Galatasaray güçlense bu amkspor fotomac hürriyet vatan fanatik gibi çöp gazeteler Galatasaray düşmanlığı haberleri yapıor.
 
Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Yasin, Eren gibi hantal herifler nasıl kaldıracak bu tempoyu? Sıra ne ara Sneijder'e geldi?

Dursun bilerek yaptırıyor bu ortamı.

Sneijder'i yollamak için önce cahil taraftarın önüne atıyor.
 
kafayi yiyecem az kaldi.

Ulan her konusmasinda tempodan bahsedip sonra da küfür eder gibi 8 numarali kaptan bozuntusunu sahaya sürdügü yetmemis gibi, bi de övüp duruyor ya, her duydugumda agzina kürekle vurasim geliyor tudorun.
Kimi oynatsin peki? Adam orta sahaya transfer istemiş mi? Evet. Peki biri alınmış mi? Hayır. Eee şuan kimi oynatacak bir söylesen. Belki adam alınınca selçuk beyzadesini de kesecek. Ama şuan sneijder den 2 misli mücadele edecek adam var kadroda gelip çalışmazsa kicina tekmeyi yiyecek yada eşşek gibi çalışıp forumunu yakalayacak. Anormal olan ne?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geçen seneki Sneijder'i onca istatistiğe rağmen istemem şahsen. Yalnız beyimiz iznini bitirip sağlam sezon öncesi antremanı yapsa ve fizik kalitesini artırsa yine takımın vazgeçilmezinin kendisi olacağı da bi gerçek.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt