Tudor, Sol Beke Ivan Strinic'i İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor, Sol Beke Ivan Strinic'i İstiyor!


strinic.jpg

Galatasaray'ın Napoli forması giyen Hırvat sol bek Ivan Strinic'i istediği iddia edildi.


İtalyan basınında yer alan haberlere göre Galatasaray Napoli’de forma giyen sol bek Ivan Strinic için bu kulübün kapısını çaldı. Napoli’nin Galatasaray’a “Eğer Roma’dan Mario Rui’yi transfer edebilirsek Strinic’i size satarız” yanıtını verdiği iddia edildi.

Hırvatistan Milli Takımı’nda da forma giyen Strinic 29 yaşında ve 1.86cm boyunda… Strinic stoper pozisyonunda da görev yapabiliyor.

Gamaspor
 
Ghoulamı kesememiş çöp diyenler gelecekler malesef ama bu adam gömüldüğünden çok daha iyi oyuncu gelirse bunu uplarım belki.
 
Euro 2016 grup maçımızda girebildiğimiz nadir 1-2 pozisyon bu arkadaşın hatasındandı. Fizik gücüyle iş yaparsa bilmem ama leş bi oyuncu tekniği
 
Buna 2-3 bonservis verene kadar Clichy'e imza parası verip yıllığını yüksek tutarsın kafan rahat eder. Artık risk transferi, idare etmelik transfer istemiyor bu taraftar.
 
Kalburüstü bir adam olmadığı sürece kanat ve bek için 30+ yaşında herkesi veto ederim. Kağnı gibi takımız dinamizm ve hız eksikliği yaşıyoruz bir de Bruma gitti yani daha da eksilere gittik şimdi.

sent via GSC
 
abicim o kadar transfere elzemlik mevkiler varken uğraşmayın şöyle şeylerle,linnes&carolr yeter lig için,dos+sağ bek+forvet baksanızaa

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt