Tudor Tempoyu Arttırdı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor Tempoyu Arttırdı


Tudor, sarı kırmızılı takıma fazla mesai yaptıracak.


FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, yine vitesi yükseltti. Takımına 1 gün izin veren Tudor, bugün yapılan antrenman sonrasında sarı kırmızılı takıma fazla mesai yaptıracak.


YARIN ÇİFT İDMAN YAPILACAK
Buna göre Galatasaray takımı yarın 11:30 ve 17:00'de olmak üzere çift antrenman yapacak. Ve Galatasaraylı futbolcularda, iki antrenman arasında Florya Metin Oktay Tesislerinde olacak, öğle yemeğini de beraber yiyecek.


TRABZONSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?


Medikal Park Arena Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde sahne alacak olan Trabzonspor - Galatatasaray maçı 18 Mart 2017 Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.
 
tudor_tempoyu_arttirdiOl.jpg
 
pestillerini çıkart hocam, dilleri dışarıda gezsinler, yorgunluktan eve gider gitmez uyusunlar, eğlence mekanlarına gidecek halleri kalmasın.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Zaten günde tek antreman mi olur? isleri antreman yapip futbol oynamak , bunu da günde birkere yapiyorlarsa gel keyif gel derim.
 
bi de şu defanstaki bireysel hatalar da düzelse iyi olur her maç saçma sapan goller yiyoruz yok yere.mesela tolgayı yedeğe çekerek işe başlayabilir chedjou nun hata yapmaması için dua edecez artık.
 
Son düzenleme:
Eminim istediği kadro kurulsun seneye en az 120 km koşan fişek gibi bir takım yaratacak Tudor hocam.Bu uyuzlarla bile 115 km lere çıkardı takımın koşu mesafesini.2.yarıdaki oyundan düşmeler tamamen bitik futbolcu kadrosu yüzünden.
 
Üst Alt