Tudor: "Turu geçen taraf biz olacağız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Turu geçen taraf biz olacağız"


DFG76r_XkAg0E-4.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor UEFA Avrupa Ligi'nde yarın İsveç'in Östersunds takımıyla oynayacakları rövanş karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi.

İlk maçta kötü bir sonuç aldık ama takıma güveniyorum. Yarın turu geçmemizi sağlayacak sonucu alacağız. Yarın 40 bin taraftarla maça çıkacağız. Bir an önce maç başlasın artık. İlk maçı 4-0 yenilmiş bile olsaydık bu turu geçeceğimize inanıyor olacaktım. Futbolcularımız çok iyi motive olmuş durumda.

Her oyuncu maksimum verim için altı haftalık bir hazırlık dönemi ve dört tane 90 dakikalık maç geçirmeli. Oyuncularımın karakterlerini ve yüreklerini ortaya koyacağından yüzde 100 eminim. Turu geçen taraf biz olacağız.

Belhanda son antrenmana çıktı, yarın da çıkacak. Durumuna bakacağız. Bizim için önemli bir oyuncu. Gomis de iki haftadır bizimle antrenmanlara çıkıyor. Mazeret olarak söylemiyorum ama içinde bulunduğumuz durum bu. Önceki sezonun bitişi ve yeni sezonun başlangıcı nedeniyle özel bir sene. Taraftardan isteğim yeni oyunculara kredi tanımaları.

Eğer bu işi Galatasaray'da yapıyorsanız zaten baskı vardır. Galatasaray'ın Avrupa dışında kalması söz konusu olamaz. Yarın için bahanemiz yok. Galatasaray'ın Avrupa dışında kalması söz konusu olamaz. Taraftarın desteğiyle turu geçeceğiz. Östersunds bu turda çekebileceğimiz en ciddi rakipti. Saygı duyulması gereken bir rakip. Belki ilk maçı bir ay sonra oynamış olsaydık turu ilk maçtan geçmiş olacaktık.

İstifa sorusuna cevap


Başarısız bir sonuç olursa, istifa edecek misiniz?" sorusuna Hırvat teknik adam "Daha sezon başlamadan, istifa etmemi mi istiyorsunuz? Ben sorumluluktan kaçan bir hoca değilim. Her zaman sorumluluğu üzerime alırım. Sorumluluk dediğinzi büyük bir kelime" cevabıın verdi.

Skorer
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sıra Tudor'da. Sneijder diyen olmaz umarım yoksa kaçar gider yine.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
 
Üst Alt