Tudor: "Yeni oyuncuları bekliyoruz, kesinlikle toparlanacağız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Yeni oyuncuları bekliyoruz, kesinlikle toparlanacağız"


igor-tudor-ostersunds-maci-oncesi-konustu-9521325.Jpeg

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Östersunds'a elendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

"Elendiğimiz için özür diliyorum. Çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Taraftarımız bugün çok iyi desteğe geldiler bizi. Futbolcularım da inanılmaz üzgünler. Futbolcularım bugün sahada her şeyi yaptılar ama yeterli olmadı."

Gerçekten futbolcularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bahane gibi gelecektir ama şu an ne söylesem de bahane gibi gelecek. İki ay sonra bu maç oynansa, kesinlikle farklı olurdu. Kesinlikle toparlanacağız aramıza yeni isimler de katılacak. Bu sezon çok güzel geçecek."

'İstifa edecek misiniz?' sorusuna Tudor "İstifa etsem hoşunuza gider herhalde. Ben taraftar olsam, ben de bu tepkiyi gösterirdim. Haklılar" şeklinde yanıt verdi.

Ajansspor.com
 
Son düzenleme:
Konuşurken sıfır inanç ile konuştu. Aslında o da biliyor gönderileceğini yada istifaya mecbur kalacağını. Bu sözleri laf olsun diye söyledi.

Gider bugün yarın.
 
Bir daha Anadolu takımından hoca alanın Allah belasını versin!! Yerli yabancı hiç farketmez aga bu ligden ne topçu ne hoca alacaksın. Gideceksin babalar gibi sağlam disiplinli bir almanı takımın başına koyacaksın.

Şu ettiği laflara bak tövbe est. Ya gerizekalı ya da taraftarla dalga geçiyor. İkisinden biri olduğu kesin lakin hangisi olursa olsun artık bu kulüpte barınamaz barınmamalı lakin hepsinden önce dursun gitmeli tabi ki. 2 maçta köy takımına karşı pozisyona giremedik bir de üstüne 3 gol yedik. Çıkmış hala maval okuyor hıyar ağası!
 
Üst Alt