Tudor'a Kendi Takımını Kurma Fırsatı Verilmeli mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'a Kendi Takımını Kurma Fırsatı Verilmeli mi?


Tudor'a Kendi Takımını Kurma Fırsatı Verilmeli mi?

  • Evet

    Kullanılan: 30 30.6%
  • Hayır

    Kullanılan: 68 69.4%

  • Kullanılan toplam oy
    98
Sonuna kadar hocamın arkasındayım yeni sezon öncesi tüm kadro ona yaptırılmalıdır komisyonsuz geçecek bir transfer döneminden sonra taş gibi kadromuz olur bugün oyuncu değişiklikleri eleştirilir ama rakibine 90 dk boyunca boş alan bırakmadın ve rakipteyken 3-4 sn içinde topu kaptık golde kişisel hatalardan geldi sneijder - carole - semih - sabri - ahmet golde suçlu olanlar ama takımın kapasitesi belli elinde çöplerden oluşan oyuncu grubu var o yüzden hocaya kızmıyorum ne bruma ne sneijder ne de selçuk, semih gibiler dokunulmaz değildir sene çoğu mümkünse takım oyunu oynamayacak 10 kişiyle aynı anda hareket etmeyecek oyuncuları kapı önüne koymalıyız

Oyuncuya dayalı sistem bitmeli ve 6 ncı teknik direktörümüzü aramamalıyız eğer bir takımda bu kadar çok teknik direktör değiştiriliyorsa asıl sorunun kaynağına yönelmeliyiz çünkü hocayı değiştirsek bu oyuncu grubu gitmedikten sonra mourinho bile bu takımda iş yapmaz
 
Son düzenleme:
onumuzdekı sezon devam edılmelı cunku daha ıyısını getırebıleceklerıne ınanmıyorum.

antranorlerden mucıze beklemeyı artık bırakmalıyız. kadromuzda doymus tembel futbolcularımız var

hakan, sneıjder, sabrı, de jong, selcuk, podolskı, chedjeu gonderılmelı.
 
Evet.

Daha iyisi getiremezler. Terim'de Galatasaray'da ki itibarını dursun çomarıyla yok etmek istemez.

Üstelik bence doğru teşhisleri koymuş Tudor ve transfer istediği mevkiler bence doğru.

Yeni hoca gelirse sabri gibilerin takımda kalma ihtimali bile olur

Ama bence kovulacak Dursun kendisine zaman kazanıp insanları biraz daha oyalamak için bir TD arayışına falan girer kesin
 
tudor gitmemeli. onun dışındaki malum şahıs 2018de siktir olup gidene kadar tudor gitmemeli. çünkü bir şekilde daha kötüsünü bulup getiriyorlar. keşke hiç bir şekilde transferde yapılmasa önümüzdeki 2 transfer döneminde. tudorun istediği doğu avrupalı komisyonu az bi kaç topçu alınsın ve mayıs 2018 beklensin. çünkü bu deyyusların en ufak harekatı bile gelecek namına çok büyük bedellere dönüşüyor. sonraki gelecek yönetimlerin hareket alanı kısıtlanıyor.
 
Trabzon da bu kadar başarısızlığa rağmen teknik direktörünü değiştirmedi ve arkasında durdular sonrasında da neler mi yaptılar; pereira, mas, yusuf yazıcı, olcay şahan gibi 4 oyuncuyu takıma monte ettiler mehmet ekici gibi sorunlu oyuncuları ve vazgeçilmez zanneden adamı kadro dışı bıraktılar ayrıca bir çok kazma oyuncuyla da yollarını ayırdılar sonra da Trabzon inanılmaz yükselişe geçti demek ki sorun teknik direktör de değilmiş hatta ersun potansiyelini göstermeye başladı kısaca oyuncu grubu değişince teknik direktör de istediği taktiği oynatma özgürlüğü oldu

Bizde de formül açık ve net belli sneijder, sabri, selçuk, semih gibi vazgeçilmez Galatasaray'ın çocuğu gibi görülen oyuncularla yolları ayırıp daha takım oyunu oynayan adamlar almalıyız tamamen 10 kişi beraber hareket etmeli 2 tane sağlam onazi ve okay gibi genç ve yetenekli adam yiyen adamlarımız olmalı başarı istiyorsak hocaya bu şansı vermeliyiz başka çaremiz yok ben sonuna kadar inanıyorum
dPaD0Q.png
 
Evet.

Riekerink'e verilmeliydi asıl ama yapılan hatayı yeni bir hata yaparak düzeltemeyiz. O nedenle Tudor'a kendi oyun felsefesini uygulayabileceği bir takım kurmasına izin verilmeli.
 
Asıl sorun Dursun ve milyonluk eşeklerdir.Kaçıncı hoca bu asıl sorun futbolcular.Ben kendi kadrosunu kursun isterim.En başta Selçuk,Sabri,Sneijder,Chedjou,Semih gibi içi geçmiş heriflere tekmeyi basmalı.
 
Mactan once biz cok cok kotuyuz fakat Fenerbahce bizden cok daha kotu saha avantajiyla kazaniriz diyordum . Nitekim mac boyu Fenerbahce'den cok daha iyi oynadik fakat kaybettik . Fener'den iyi olusumuz bizim kalitemizden degil Fener'in rezil olusundandi buna ragmen kabul edilemeyecek izahi olmayan oyuncu degisikleriyle Tudor macin icine sicti . Maci kazanabilirdik yahut berabere bitebilirdi fakat bu onun anlamsiz degisikliklerinin oyuna sacma sapan mudehalelerinin izahi degil . Oyuna bu kadar kotu mudehale eden bir hoca istedigi takimi kursun istedigi hazirligi yapsin bir yere kadar basarili olabilir . Avrupa'da ust duzey takimlari izledigimizde hocalarin satranc tarzinda karsi hamleler yaptigini goruyoruz . Yanlis degisiklik yanlis mudehale oluyor mudur ? Elbet oluyordur lakin hic biri bu kadar kerizce olmuyor dogrusu .
 
Yalnız işin komik tarafı da Karabük'ün defans 4 lüsü bizim takımdaki 4 lüden daha iyi olmasını da konuşmalıyız eğer karabük 4 lüsü bizde olsa daha başarılı olurduk orta sahada selçuk - tolga yerine poko - tolga yapsak çok daha etkili olurduk :D :D

Mesela şöyle bir kadro olsa feneri eze eze yenerdik sorun bariz defans 4 lüsünde kısaca sabri-semih-ahmet-carole ve geri defans hattını oluşturan oyuncular da :eek:ley:
----------------Muslera----------------
Kerim---Dany---Barış---Latovlevici
-----------Poko----Tolga-------------
Yasin---------Sneijder--------Bruma
-----------------Eren------------------
 
Son düzenleme:
Bir halt olmaz bu Tudor malından, ister 50 ister 500 maç sabredelim. Birde çıkmış ruhtan falan bahsediyor, konuşmalarıda hocalığı gibi zaten. Yılmaz Vural olsa bugün daha fazla puan toplamış olurdu
 
Önümüzdeki sene Galatasaray için riske edilebilecek bir sene değil. Hayır.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Mactan once biz cok cok kotuyuz fakat Fenerbahce bizden cok daha kotu saha avantajiyla kazaniriz diyordum . Nitekim mac boyu Fenerbahce'den cok daha iyi oynadik fakat kaybettik . Fener'den iyi olusumuz bizim kalitemizden degil Fener'in rezil olusundandi buna ragmen kabul edilemeyecek izahi olmayan oyuncu degisikleriyle Tudor macin icine sicti . Maci kazanabilirdik yahut berabere bitebilirdi fakat bu onun anlamsiz degisikliklerinin oyuna sacma sapan mudehalelerinin izahi degil . Oyuna bu kadar kotu mudehale eden bir hoca istedigi takimi kursun istedigi hazirligi yapsin bir yere kadar basarili olabilir . Avrupa'da ust duzey takimlari izledigimizde hocalarin satranc tarzinda karsi hamleler yaptigini goruyoruz . Yanlis degisiklik yanlis mudehale oluyor mudur ? Elbet oluyordur lakin hic biri bu kadar kerizce olmuyor dogrusu .

Olayın özeti budur. Adam bu maçta bu hataları yaparak maçı verdi mi, verdi. Bitti. Demek ki iyi hoca değil. Herkesin gördüğünü göremiyosan Gs hocası falan değilsin. Buna iyi takım versen nolcak vermesen nolcak, yarı yolda lastik patlatır.
 
Ilk olarak söyle birsey var bu adama kendi kadrosunu kurma imkani taninacagina zerre inanmiyorum ben, malum basimizda Dursun denen serefsiz ve onun ückagicti kardesi Mehmet var.

Bu serefsiz kardesler transfer özürlüsü resmen. Transfer özürlüsü derken kastim iyi transfer yapma özürlüsü. Beceremiyorlar hatta becermek de istemiyorlar. Komisyonu bol olsun boktan olsun umurlarinda degil. Komisyon dönmüyor etmiyor diyen cikmasin, bal gibi de dönüyor. Bu transferlerin baska bir aciklamasi olamaz. Dursun döneminde alinan oyuncularin en az %80'i ya yerli ya da Süperlig de oynamis yabanci adamlar. Tek tük disaridan yabanci aliyorlar ama onlarin da kalitesi ortada.

Menajerler iyi oyuncu önerirse ancak ve komisyon kivaminda olursa o zaman olur belki. Podolski transferinin hüneri de bunlara degil Apo'ya ait, Duygun döneminde Apo hem Poldi hem Arsenal ile el sikismis ama o zamanlar hüküm eden yabanci sinirinda kontenjan acamadigi icin transfer edememislerdi.

Konuya geri dönersek bence Tudor futbol anlayisiyla ancak kücük takimlarda basarili olur. Bugün göt korkusunun olusturdugu baski yüzünden ofansif oynatti takimi yoksa muhtemelen yine Besiktas, Basaksehir ve Trabzon maclarinda oldugu gibi "korkak" futbol izleyecektik. Tek suclu Tudor degil burada, ben biktim artik her sene her sene teknik direktör degistirilmesinden ama bir antrenör elindeki malzemeye göre futbol oynatmali. Gelir gelmez 3lü savunma diye tutturmasi kendisinin yoluna tas koydu mesela.

Bizim takimin üclü savunma ile oynama sansi daha dogrusu bununla basarili olma sansi yok. Benim kadroya 2 stoper yazarken bile elim titriyor, cünkü hepsi birbirinden beter birbirinden bomba adamlar. 3 tane herifi bir araya oynatmak daha zor. 3lü sistem icin stoperlerin beyni de olacak, bizimkiler hem bok gibi stoper hem de beyinsiz adamlar.

Eger üclü savunmada israr edecekse bu takima en az 2 tane yeni stoper lazim. Hadi üclü savunmayi gectim buna cok takiliyoruz aslinda, beni bu durumdan daha fazla rahatsiz eden olay Tudor gelmeden önce takimda ise yarayan 2 saha oyuncusu say deseniz hepimiz herhalde Yasin ve Bruma derdik. Ben Yasini sevmeyen birisi olarak bile derdim bunu muhtemelen skora cok katkisi bulundugu icin. Tudor geldiginden beri az cok verim aldigimiz bu iki adam resmen köreldi. Gelir gelmez zaten Bruma'yi kadro disi falan birakmasi bundan sonra da Bruma'dan fazla verim alamayacagi konusunda düsündürücü oldu benim acimdan ki icinde bulundugumuz durumda bu düsüncemi dogrular nitelikte.

Demek istedigim su, Riek de kötü hocaydi ama Bruma ve Yasin den verim cikarmayi beceriyordu, Bruma'ya fazla özgürlük taniyordu belki ama cocuk takimi tasiyordu. Tudor da takintili bir adam gibi geldi bana, kac haftadir görüyoruz islerin iyi gitmedigini be adam niye derbide sistemini degistiriyorsun da daha önce degistirmiyorsun bunu? Ati alan üsküdari gecti yani.

Neyse devam etsin etmesin pek umrumda degil cünkü gitse de kalsa da pek bir fark olusmaz benim gözümde. Kalsa da gitse de seneye de bu takimdan hic bir halt olmaz cünkü ne gitmesi gerekenler gidecek ne de alinmasi gerekenler alinacak. Yeni cöpler ile cöp kutusu olan takimimizi süsleyecegiz. Artik kadro 35 kisilik mi 40 kisilik mi olur görecegiz ama tek bir konu var o asla sasmayacak o da kadronun hic bir sekilde kalitesinin artmayacagi gercegi. Tudor'un istedigi adamlar alinacak diye ümit de beslemeyin bence, yoksa cok pis üzülürsünüz.

Neden bu kadar pesimistsin niye hic olumlu düsünmüyorsun diye soran olursa da abi bana yeterli tek bir neden gösterin olumlu düsünmek icin, tek bir elle tutulur neden.. Romantizm ve hayalcilik den uzak bir neden. Bu Dursun nereye el atiyorsa aninda cürütüyor resmen.

Tudor kalsin. Dursun döneminde birsey ögrendiysek o da "gelen gideni aratir" sözünün ne kadar dogru oldugunu.
 
Son düzenleme:
Üst Alt