Tudor'dan Carrasso Hamlesi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan Carrasso Hamlesi!


carrasso.jpg

Muslera’nın arkasını sağlama almak adına 2. kaleci olarak transfer edilen Fransız kaleci, Fenerbahçe derbisinde tribünde değil, kulübede olacak. Muslera’nın sakatlık ya da kart görebileceği ihtimalini de göz önünde bulunduran Hırvat teknik adam Carrasso’yu maç kadrosuna dahil edecek.

TEK MAÇTA KULÜBEDEYDİ

Bu sezon yalnızca Konyaspor maçında kulübede yer alan Carrasso, derbide de kadroda yer alacak. Statü gereğince maç kadrosunda en fazla 12 yabancı bulundurması gereken Galatasaray’da, Tudor’un Carrasso kararı nedeniyle bir yıldız oyuncu da tribüne gidecek.

Muslera, Mariano, Maicon, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda ve Gomis’e ilk 11’de kesin olarak yer verecek olan Tudor, sol bekte Linnes-Latovlevici arasında tercihini yapacak.

Denayer’i de maç kadrosuna kesin olarak alacak olan Tudor, Garry Rodrigues ya da Linnes-Latovlevici arasında tercihini yapıp birini tribüne gönderecek.

Hürriyet
 
Linnes'i tribüne göndererek neyi amacliyor anlamis degilim. Mariano ve Latovlevici'ye bir sey olsa elde adam yok.

Denayer o bölgenin oyuncusu degil, asla olamaz. Gayet iyi oynarken Linnes'in bir anda böyle kesik yemesi güzel bir sey degil.
 
Sacma bir kuraldan dolayi iyi bir yedekten faydalanamiyoruz

Adi gecen isimler ilk 11'de oynasa sonradan oyuna da girse az cok katkilari olan oyuncular

Linnes veya lato tribunde olacak,Tarik camdal yedek kulubesinde

Bu kural'a bir ayar vermeleri gerekirken hala yabanci siniri gelsin tartismasi dönüyor
 
Bir saha oyuncusu sakatlanmasi daha ihtimalli. Muslera bide oyle boyle sakatlanan bir isim degil (Onur gibi mesela) neden birden boyle biseyden korktu anlamis degilim
 
Linnes tribünde olabilir. Yedekten girip katkı sağlayacak biri değil anca beklerden biri erkenden sakatlanırsa işe yarabilir.
 
Lato'nun tribünde yada saha da olması arasında çok bi fark olmaz, o yüzden Lato'yu tribüne gönderebilir.

Bu maçta Linnes kesinlikle oynamalı.
 
Dakika 80. Galatasaray 5-0 önde. Tudor'un oyuncu değiştirme hakkı var. Carrasso'yu oyuna alıyor. Dakika 90+1. Penaltı. Topun başında Carrasso. Şut ve gol.

6-0 !

Günaydın; iyi hafta sonları arkadaşlar.
 
Üst Alt