Tudor'dan Derbi İçin Sürpriz 11! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan Derbi İçin Sürpriz 11!


6dea0290c8cdf7754484fa6f610e2d5a.png

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-kırmızılı ekipte kadro şekillenmeye başladı. Tudor'dan forma isteyen Podolski, pazar günü sahada olacak. Hırvat teknik adam Sneijder, De Jong ve Sabri'nin tecrübelerinden yararlanmak istiyor.


Igor Tudor’dan ısrarla forma isteyen Lukas Podolski amacına ulaştı. Alman yıldız, son derbisi olacağı için oynamakta ısrarcı oldu ve formayı kaptı. Hırvat hoca takıma tecrübe takviyesi yapacak.

SABRİ DE SAHADA

Derbi tecrübesi olan futbolcuları sahaya sürmek isteyen Igor Tudor, Wesley Sneijder ve Nigel de Jong’un yanı sıra, Fenerbahçe derbisi atmosferine alışık olan Sabri Sarıoğlu’nu da ilk 11’de oynatmayı planlıyor.

Bip Spor
 
Hoca dediğin bir kaç haftada oyuncuları tanır, 11'ini dizilişini vs belirler ve bununla istikrar sağlar. Rakibe göre ufak tefek dokunuşlar yaparsın sadece. Biz de devamlı bir sürpriz durumu, haftalarca maç yapmamış adam bir bakıyorsun ilk 11'e yazılmış.
 
bu 5 para etmez kadroda istedigi ilk 11i sahaya sürsün 3-4 oyuncu disinda alayi cöp zaten.

sag bek cavanda linnes sabri orta saha jong tolga selcuk forvet eren podolski bu takimin ligde 3.olmasi bile büyük basari
 
podolski artık bitik, oynasada oynamasada farketmiyor, eren de büyük maçların oyuncusu değil malesef. işimiz yaş yani.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
sevgili arkadaşlar dursun gitmediği sürece bu kulüp ileri gitmeyi bırak yerinde bile duramaz her sene 10 sene geri atar o yüzden içim parçalansada derbide yenilmemiz şart :(
 
Fenerin bu seneki en rahat galibeyeti olur bu maç.Normalde akhisara karşı bile 2 pas yapmaktan aciz kazmalardan kurulu fener bize karşı çok iyi bir futbol ortaya koyar.Sonuçta kazmalardan kazmalara bile fark var.Bizimkiler futbolcu sınıfına bile girmiyor.
 
de jong gibilerini oynatırsa tudorun arkasında durmam artık ben bu adamlardan kurtulur ümidi ile destekliyorum kendisini,gerekirse başakşehir maçına yakın 11 çıksın ama bu sabrilere de jonglara falan sarılmasın seneye kadro değişmeyecek bu adamlar forma giyerse
 
Ne sabrisi lan kafayı mı yemiş bu?
Allah kahretsin bi kurtulamadık o keresteden


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt