Tudor'dan Derbide Üç Sürpriz! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan Derbide Üç Sürpriz!


semihsabri.jpg

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkacak olan 11 yavaş yavaş netleşiyor.

Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün haberine göre
öncelikle Medipol Başakşehir karşısında tel tel dökülen defans hattını değiştirmeyi planlayan Tudor, sağ ve sol beklerde farklı isimlere görev verecek.

Semih Kaya'nın alışık olmadığı sağ bekte çok hata yapması, Luis Cavanda'nın da yetersiz performans göstermesi nedeniyle bu bölgede Sabri Sarıoğlu ilk 11’de oynayacak.

Igor Tudor, hafta boyunca yapılan taktik çalışmalarında sol bek mevkisinde de sakatlığı geçen Lionel Carole'u as takımda oynattı. Hırvat hocanın, Martin Linnes’in Medipol Başakşehirli Edin Visca karşısında yetersiz kalması nedeniyle bu kararı aldığı belirtildi.

Tudor’un son iki taktik idmanındaki sürprizlerinden biri de Nigel De Jong oldu. Medipol Başakşehir maçında görev verdiği orta saha oyuncularının dirençsiz ve çok yumuşak bir görüntü çizmesinden rahatsız olan Tudor, sert futboluyla bilinen De Jong'a as takımda yer verdi.

Tudor, son anda bu düşüncesinden vazgeçmezse Hollandalı futbolcu da, Beşiktaş derbisinin ardından kaybettiği ilk 11’deki formasına Fenerbahçe maçında kavuşmuş olacak.

Herkesin en çok merak ettiği isim olan Wesley Sneijder'in durumu konusunda Igor Tudor şimdilik ipucu vermedi. Hollandalı yıldız önceki gün yapılan taktik antrenmanında yedekler arasında forma giydi.

Tudor, Hollandalı yıldız ile ilgili kararını hafta boyunca yapılacak antrenmanlar sonucunda verecek. Hatırlanacağı üzere Hırvat hoca, daha önceki maçlarda Sneijder’i neden oynatmadığını soran gazetecilere, “Benim için antrenman performansı önemlidir. İdmanda iyi olan, formayı giyer” cevabını vermişti.

Gamaspor

Tudor'dan Derbide Üç Sürpriz!
 
Başlık yanlış olmuş,
doğrusu;

Tudor, bildiğiniz gibi saçmalıklarina devam ediyor.

Söyle söyleye dilimizde tüy bitti.
Bu herifin sistemi filan yok.
Bolca takıntısı var.
Oyuncu psikolojisinden zerre anlamıyor.


DURSUN İSTİFA!
 
Üst Alt