Tudor'dan Donk Sürprizi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan Donk Sürprizi!


gW9bNQ.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Östersunds ile 13 Temmuz'da oynanacak maçta orta sahada sürpriz bir tercihe imza atacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Östersunds ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Igor Tudor, Tolga Ciğerci yerine sürpriz bir ismi oynatacak.

Hırvat teknik adam, Selçuk'un yanında Tolga Ciğerci'ye değil Donk'a şans verecek. Donk'un kamptaki performansını beğenen Tudor, ilk 11'de Hollandalı oyuncuyu oynatacak.

Galatasaray'ın Diosgyor takımıyla oynadığı maçta Ryan Donk, ilk 11'de forma giymiş ve iyi bir futbol ortaya koymuştu. Ryan Donk için Östersunds mücadelesinde de çalışmalarının mükafatını alacak.

Galatasaray'ın yükselen grafiği olan Ryan Donk ile ilgili takımdan gönderip göndermeyeceği ise bu gelişme sonrası merak konusu oldu.

Futbol Arena
 
oooo biraz daha kaos. Donk seçimi ilginç, hala aynı havada ise donk seçimi rezalet ama eğer selcuğu keser ise bravo. Ancak, gerçekten öyle bir durum olursa hep beraber görelim bakalım olacakları.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Biraz agresif oynaması ve rolanti kosusunun yanına azcık depar dripling falan yapması lazım. O cusseyle orta sahayı geçirmemesi lazım. Çok kibar oynuyor.

GSC Mobile App
 
Üst Alt