Tudor'dan Flaş Sinan Gümüş Kararı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan Flaş Sinan Gümüş Kararı!


jWGXAD.jpg

Galatasaray’da Benfica’ya transferi gündemde olan Sinan Gümüş yarınki Kayserispor maçında 11’de sahaya çıkacak.


Feghouli’nin gecikmesi, kamp döneminde şans verilen Recep Gül’ün ise henüz bu seviyede oynayabiyecek düzeyde olmaması, gitmek için direten Sinan’ın yarın akşam karşılaşmanın ilk 11’inde yer almasına neden olacak.

Teknik direktör Igor Tudor genç futbolcuyla özel bir toplantı yaparak, “Profesyonel davranmak ve kendine takıma vermek zorundasın. Sana bu maçta ihtiyacımız var. Daha sonra durumunu yönetim değerlendirecek” diye konuştuğu öğrenildi.
Sinan’dan bu konuda hassas davranmasını isteyen Hırvat teknik adamın, oyuncusundan sadece sahaya odaklanması için mücadele ettiği bildirildi.

Galatasaray’da parmağında kırık olan Yasin Öztekin’in oynamayacak olmasının yanı sıra Selçuk İnan’ın sakatlığı da Belhanda’nın bu bölgeye çekilmesi fikrini ortadan kaldırdı. Tudor bu yüzden ne pahasına olursa olsun geleceği belirsiz olan Sinan Gümüş’ten ligin ilk karşılaşmasında yararlanacak. Sinan bu sezon Öztersunds ile oynanan iki karşılaşmada da sahada görev yapmış, ilk 11’de çıktığı bu maçların ikincisinde üç dakika kala müsabakadan çıkmıştı.

Milliyet
 
Yani hakaret etmek istemiyorum da bu adam ne zaman mesela hata yaptığını ve bunda ısrar ettiğinde durumun değişmeyeceğini öğrenecek acaba bu kafa ile iyi bu yaşa gelmiş.
 
Tudor böyle bir mallık yaparak rüştünü ispat etmez diye düşünüyorum fakat karşımızda denyonun teki var...
 
Valla tilt oldum ya içeriği de okuma gafletinde bulundum. Ulan bizim Sinan'a niye ihtiyacımız olsun bu durumda kurulması gereken diyalog belli paf takımda sürünmek istemiyorsan çıkıp adam gibi oynamalısın yoksa sonunun neresi olduğu belli diyeceksin yok ihtiyaç mihtiyaç Sinan'a ne ihtiyacımız olabilir ne vermiş sanki bugüne kadar. Yani o diyalog sallamasyondur ama oynatılacaksa aşağı yukarı böyle saçma bir diyalog gerçekleşir maalesef.
 
Yeteneğinden dolayı ümitliydim bundan ama arıza ! çıktı diyelim.
Biz almasak bunu tanıyan olmazdı belki de. İnsanda biraz utanma olur da elinden geleni yapmaya çalışır.
Yazık...
 
Sirf forma numarasini alabilmek icin bile satilmali. 7 veya 11 Feghouli'ye yakisir. Ancak oyle forma satisi saglanir zaten.
 
Bu manyak herif yüzünden sezon daha baslamadan hüsran oldu Östersunds faciasi ile.

Hala Sinan diyor yahu, bu Tudor da da zerre teknik direktör vasfi ve becerisi yok.
 
Sinan 'dan bir nane olacağı yok boşver oynamasın Recep 'i koy oraya Belhanda 'yı kanada al çift forvete dön ne bileyim bişey yap ama Sinan denen artizi oynatma artık
 
Yeteneğinden kimsenin şüphesi yok. Bence herkes bu konuda hemfikir. Ama saha içindeki umursamaz tavrını herkes gördü. Eğer hırs yapıp mücadele eder de hatasının farkına varırsa ne ala, ama aksi bir durumda hem takım zarar görür hem de taraftar kendisini ıslıklamaktan kaçınmaz.
 
Üst Alt