Tudor'dan İki Stoper Talebi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan İki Stoper Talebi!


140520172044403140175_2-41.jpg

Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör Igor Tudor, sarı - kırmızılı yönetime iki yabancı stoper transferi gerçekleştirmeleri yönünde rapor verdi.


Gelecek sezona dair takımda yeni bir yapılanmaya gitmeye hazırlanan Galatasaray‘da teknik direktör Igor Tudor, savunmayı baştan oluşturmak istiyor. Başkan Dursun Özbek ile geçtiğimiz günlerde takıma yapılacak takviyeler konusunda toplantı yapan Hırvat teknik adam, 2 yabancı stoperin kadroya katılmasını istedi.

Bu transferlerden birinin doğrudan oynayabilecek uluslararası tecrübesi ve liderlik özelliği olan bir isim olmasını isteyen Tudor, diğer transferin ise geniş kadro için düşünülmesini istedi. Başkan Dursun Özbek de bu yönde çalışmalar yaptıklarını ifade ederek savunma konusunun hem bu sezon hem de önceki sezon takım için sorun oluşturduğunu vurguladı.

KİMLER GİDECEK KİMLER KALACAK?

Sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek Chedjou takımdan ayrılıyor. Tudor, hazırlık kampında dizinden ağır bir sakatlık geçiren ve bu sezon forma şansı bulamayan Koray Günter‘in kiralanmasını istedi. Hakan Balta‘nın ise 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor ve milli stoper konusunda henüz net bir karar verilmedi.

Semih Kaya ve Ahmet Çalık, önümüzdeki sezon Tudor’un kadrosunda yer alacak isimler. Sakatlığından dolayı bu sezon fazla şans bulamayan Serdar Aziz ise kısa süre içinde takımla çalışmalara başlayacak. Milli futbolcu, önümüzdeki sezon Tudor’un planları arasında yer alıyor.

NTV Spor
 
Realden Diego Llorente yi kiralayalım yanına D. Vida'yı aldıkmı! 10 numara defans olur. Denayer bile olur yeterki bildiğimiz kaliteli bir isim gelsin.
 
Semihi yollayın gitsin. Gerekiyorsa bedava verin, bir sene kontratı kaldı.

Bruma ile kontrat yenileme işini erteleye erteleye öldüler yumurta deliğe dayandı artık. Adım gibi eminim ya yaz kampında ya da yeni sezon başında Semih ile yeni kontrat imzalar bu gerizekalılar


Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Transfer
Transfer
Chedjou
Donk
Hakan
Semih
Koray
Serdar
Ahmet

Tam 9 adam var , en az 4 tanesi fazla bu adamların, 4-5'i kesinlikle aşmamalı stoper rotasyonu, hadi Chejdou'nun sözleşmesi bitiyor, geri kalanlardan kurtulup 2 transferi nasıl yapıcaklar bakalım.



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Yav arkadaş hala geniş kadro için diyorlar ulan anasını satayım ilk 11'e yazabileceğimiz ya 2 ya 3 adam var daha hala geniş kadro için adam diyorlar tüküreyim böyle transfer'e zaten kadroya laternatif olur rotasyon için gerekli diye diye bu hale geldik

Sen önce sağlam bir 11 kur sonra düşünürsün geniş kadroyu ....
 
1 tane çok üst düzey Acerbi-Astori-Jardel-Benatia gibi çok iyi stoper alınsın yanında Ahmet oynar (tabi alınacak sağ-sol bekle beraber)

Devre arası AL'de yolumuza devam ediyorsak+ligde şampiyonluk iddiamız kesinse 1 tane daha sağlam stoper alırsın

Yazın 2 tane yarım yamalak stoper almaya hiç gerek yok çünki alacakları adamlar yine Ahmet-Serdar seviyesinde olacak en fazla ...
 
Üst Alt