Tudor'dan İlk Soru: "Sabri hâlâ oynuyor mu?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan İlk Soru: "Sabri hâlâ oynuyor mu?"


sabritudorrr.jpg


Önce Başkan Dursun Özbek ile görüşen ve sözleşme detaylarında anlaşan Hırvat hoca Igor Tudor ardından diğer yöneticilerle tanıştı.

Sohbet esnasında ise Tudor'un, Sabri'yle ilgili yaptığı espri, herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Yıllar önce 2 Aralık 2003'te Juventus forması giyerken Galatasaray'a karşı forma giydiğini kaydeden Tudor, bugün futbolcusu olarak görev yapacak Sabri'den çalım yediğini ifade etti ve "O hala oynuyor mu?" diyerek herkesi güldürdü.

Tudor, Galatasaray taraftarına da övgüler yağdırdı ve "Juventus'ta onların önünde oynadım. Takımlarına muhteşem destek veriyorlar. Galatasaray gibi bir takıma da böyle seyirci yakışır. Muhteşem bir atmosferde oynamıştık ve Galatasaray taraftarını da o zaman kendi aramızda çok konuştuk" dedi.

TUDOR, HAREKETE GEÇİYOR

Galatasaray'a gelmek için son derece istekli olan ve Sarı Kırmızılı kulübün teklifini hiç düşünmeden kabul eden Hırvat teknik adam sözleşmesinin detaylarını da resmi olarak kabul edip imzaladı. Sarı Kırmızılı kulüpte 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Igor Tudor bu sezon için her ay 100 bin Euro alacak. Gelecek sezon ise 1 milyon Euro kazanacak.

Igor Tudor; Mehmet Özbek, Levent Nazifoğlu ve Sportif Direktör Cenk Ergün ile birlikte tesisleri gezdi ve ardından Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın 3 günlük hazırlık programını da belirledi.

Galatasaray 16 Şubat Perşembe günü Tudor ile saat 15.00'te resmi sözleşme imzalayacak.

Hürriyet
 
o bir çalım yemiş ama bi bilse 15 yıldır biz neler çekiyoruz sabriden.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt