Tudor'dan Ndiaye'ye Özel Görev! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan Ndiaye'ye Özel Görev!


1588842_940x531.jpg

Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanına çıkacak Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, öğrencilerine rakibin güçlü ve zayıf yönlerini ezberletiyor.

Hırvat teknik adamın özellikle hızlı hücumlar konusunda oyuncularını uyardığı ve geri dönüşlere dikkat edilmesini istediği öğrenildi.

Tudor, Medipol Başakşehir deplasmanında kadroda zorunlu olarak değişikliğe gidecek. Gençlerbirliği mücadelesinde gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Serdar Aziz'in yokluğunda Maicon'un stoperdeki partnerinin Denayer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Son haftalarda üçlü savunma kurgusu ile sahaya çıkan Galatasaray'da Başakşehir maçı ile birlikte dörtlü savunmaya dönülmesi gündemde. Tudor'un bu konudaki kararını hafta boyunca yapılacak antrenmanlar sonucunda vereceği öğrenildi.

Hırvat teknik adamın kritik karşılaşmada en güvendiği isimlerin başında ise Badou Ndiaye geliyor. Cezasını tamamlayan Senagalli oyuncu, orta sahada Fernando Reges ile birlikte kilit rol oynayacak ve savunma ile hücum arasındaki bağlantıyı sağlayacak.

Beinsports

GSCimbom Portal
 
Tudor umarim Viscadan korkup Denayeri sola atip son anda Ahmeti stoperde oynatmaz.

Nando
Mariano Maicon Denayer Linnes
Fernando
Gary Belhanda Ndiaye Tolga
Gomis

olur umarim
 
Haberin input orani resmen sayi ile 0. Ulan adamlar sayfa doldurmak icin haber yapiyorlar, icerik olarak hic birsey anlatmiyorlar, bir de para kazaniyorlar, geveleme ile bir sayfayi doldurarak.. Tudor aradi, aradi, coook aradi, daha coooook aradi ve tamda Ndiaye´nin Milli takim kampinda oldugu bir dönemi secti, kendisini özel bir görev ile donatmak icin.

Neyse, bari su konuyu yazayim, konu ile alakasiz olsa da. Ndiaye ile Belhanda umarim erken dönerler, yada maclari daha var mi ? Ikisinin de Afrika dönüslerinde fizik performanslarinda düsüs görünüyor. Bu ikisinin kötü oldugu bir maci Galatasaray o deplasmanda kazanamaz.
 
maçın kilit adamı belhanda olacaktır. eğer kötüyse ayvayı yeriz iyiyse alırız.
fernando zaten istikrarlı oynuyor.
 
Üst Alt