Tudor'dan Selçuk İnan Kararı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan Selçuk İnan Kararı!


kulup-taraftarin-istemedigi-selcuk-a-yeni-teklif_10070441_18.jpg


Galatasaray taraftarı tarafından istenmeyen adam ilan edilen Selçuk İnan, Kardemir Karabükspor mücadelesinin ikinci yarısında forma şansı bulacak. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Karabükspor maçında Selçuk İnan'a da şans verecek.

Antalyaspor deplasmanının ardından Tudor'un oynatmadığı Selçuk, Cumartesi oyunun 2.yarısında görev alacak. Tolga Ciğerci'nin ciddi bir sakatlık yaşamaması adına dinlendirilmesi nedeniyle Feghouli'yi ilk 11'de oynatacak olan Tudor, oyunun 2. yarısında maçın gidişatına göre son 20 dakika Selçuk İnan'a görev verecek.

Hırvat teknik adam Igor Tudor bu konuda Selçuk ile görüşüp bu hafta oyunun ikinci yarısında kendisine şans vereceğini, tamamı ile hazır olmasını ve alacağı süreyi iyi değerlendirmesini istedi.

Futbol Arena
 
Versin bence hiçbir mahsuru yok.Ultraslan Selçuk hakkındaki bildirisini yayınladıktan sonra Selçuk hiç oynamadı.Oynasın da ne kadar istenmediğini taraftarın ondan ne kadar nefret ettiğini görsün.İplerin tamamen kopması için bir maç lazım bize.
 
Bir kurtulamadık gitti şu beladan. Son 2 maçta hiç girmedi ve kazandık. Nedir yani bu adamı kazanma ısrarı? Olmuyor işte ve olmayacak da


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ilk 11'e girmesi imkansiz olan adamin bukadar haber olmasi cidden rezalet. 6 macta 1 beraberlik alip diger maclari kazanmisiz hala Selcuk diyorlar.
 
En azından devre arasına ya da sezon sonuna kadar idare etmemiz lazım Selçuk'u. Orta alanda eksildiğimiz zaman bu adam oynayacak el mecbur.
 
Maç oynanmadan 2 gün önce yedek oyuncunun kaçıncı dakikada gireceği nasıl belli oluyor yaa. Yedek denilen oyuncular maçın gidişatına göre, yerlerine oynayan oyuncuların mevkilerine göre, sakatlık, kart durumu, yorgunluk ya da taktiksel değişiklik gibi anlık gelişen durumlar için oturmuyor mu o kulübede. Duruma göre hiç oyuncu değiştirmeden de bir maç bitirilebilir. Yeri gelir daha ilk 30 dakikada 1 ya da 2 değişiklik yapılabilir. Maçtan 2 gün önce kaçıncı dakikada gireceğini bilen yedek mi olur.
 
Üst Alt