Tudor'dan Serdar Aziz Sürprizi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan Serdar Aziz Sürprizi!


galatasarayda_serdar_aziz_gelismesisV.jpg

Kayseri maçının kadrosunu yavaş yavaş belirleyen Tudor, sakatlığını hızlı bir şekilde atlatan Serdar Aziz’i 11’de oynatmaya karar verdi. 26 yaşındaki oyuncu, Maicon’un partneri olacak.

Florya’da sürpriz kadro tercihi... Hazırlık dönemi boyunca savunmanın göbeğinde Ahmet Çalık’a şans veren teknik direktör Igor Tudor, Serdar Aziz’in sakatlığını hızlı bir şekilde atlatmasıyla kararını değiştirdi. Hırvat hocanın, pazartesi günü oynanacak ligin ilk maçında Kayserispor’a karşı Serdar’ı sahaya süreceği öğrenildi. 26 yaşındaki futbolcu, yeni transfer Maicon’un partneri olacak. Bursaspor’dan 4.5 milyon Euro’ya transfer edilen ve yıllık garanti ücreti 2 milyon Euro olan Serdar, geçen sezon ligde sadece 5 maça çıkabilmiş ve geri kalan dönemi sakatlıklarla geçirmişti.

Orta üçlüde yepyeni isimler

Takımdaki diğer bölgelerde kimlerin oynayacağı da büyük ölçüde belli. Sağ bekte Mariano, sol bekte Linnes, orta sahanın göbeğinde Ndiaye ve Fernando, forvet arkasında Belhanda, sağda Sinan Gümüş, solda Rodrigues, ileri uçta da Bafetimbi Gomis’in sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Metin Karabaş - Fanatik
 
Üst Alt