Tudor'dan Sürpriz Tarık Çamdal Kararı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan Sürpriz Tarık Çamdal Kararı!


5175236.jpg


Galatasaray’da istenileni bir türlü veremeyen ve geçen sezonu da Eskişehirspor’da kiralık olarak geçiren Tarık Çamdal’a bir şans daha verilecek.



Teknik direktör Igor Tudor, Tarık Çamdal’ı Slovakya’da yapılacak olan hazırlık kampının kadrosuna dahil edecek. Yönetim, geçen yıllarda yapılan kadro dışı uygulamalarının ters teptiğini ve oyuncuların değerini de düşürdüğünü belirterek, Tudor’dan geçen sezon başka takımlara kiralık olarak giden oyuncuları da kampa almasını istedi. Hırvat hoca da Tarık Çamdal’ın yanı sıra Oğuzhan Kayar, Umut Gündoğan, Emrah Başsan ve Endoğan Adili’yi kamp listesine ekledi.

3 YILDIZ GELİYOR

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Younes Belhanda, Maicon ve Bafetimbi Gomis, İstanbul’a geliyor. Sarı kırmızılı taraftarların, resmi olarak transferlerinin açıklanmasını beklediği 3 yıldız, 48 saat içinde İstanbul’da olacak. İlk olarak çarşamba günü saat 16.00’da Gomis gelecek ve 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

KAMPA GİDECEKLER

Belhanda perşembe günü İstanbul’da olurken, Sao Paulo Kulübü ile son olarak ödeme vadeleri ve taksit sayısının görüşüldüğü Maicon ise en geç cuma günü İstanbul’a gelecek. Sarı kırmızılı kulüp, üç yeni transferin sağlık kontrollerini gerçekleştirdikten sonra resmi imzaları atacak. Belhanda, Maicon ve Bafetimbi Gomis, takımın Slovakya’da gerçekleştireceği ve yeni sezon kampına da katılacak

Fanatik
 
Heralde Dursun tudora dediki hocam Gomis Macinon belhanda bize tuzlu patladi. Onun icin sag beki icimizden bulalim demistir
 
"Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."

Einstein

Çamdal'dan bize hayır gelmez. Çapı bize yetmez.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
arkadaşlar haberi düzgün okumuyorsunuz galiba tarık salağını kampa değeri düşmesin diye götürüyor tudor hocam.

slovakya kampı dönüşünde hocam kıçına tekmeyi basacaktır bu yetenek fukarasının.
 
Üst Alt