Tudor'dan Ültimatom! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'dan Ültimatom!


tudor_4.jpg

İlk 2 maçından sadece 1 puan çıkaran ve şampiyonluk iddiasını Kaf Dağı’nın ardına bırakan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Igor Tudor, oyuncularına sert bir mesaj verdi.

Takımın mücadelesini ve hırsını eksik bulan Hırvat çalıştırıcı Wesley Sneijder ve Podolski’nin de yokluğuna rağmen “Bundan sonra takımda kimsenin yeri garanti değil. Her şeyini veren, tüm gücü ile oynamak isteyenlerle yola devam edeceğim” bu sözler takımda şok etkisi yaratırken mesajın kime verildiği de bir hayli tartışıldı.

GELECEK İÇİN PLAN

Ancak daha sonra anlaşıldı ki Tudor’un mesajı sadece bazı oyunculara değil takımın genelineydi. Yönetimin de desteğini alan Hırvat teknik adamın bu hafta ile birlikte planlarını da devreye sokacağı da öğrenildi. Bundan sonra kimseye ismine göre şans vermeyecek olan Tudor, gelecek sezonun hazırlıklarına da şimdiden başladı.

Geride kalan iki maçını tekrar tekrar izleyen ve tüm takımın ne yaptığını ezberleyen Tudor bu nedenle de Antalya maçında buna göre kadro çıkaracak.

Vatan
 
Medya sürekli bir korku imparatorlugu kurmus gibi gazliyor, ama ben Tudor´u son BJK macinda baya bir durgun gördüm. Rize macinda asiri bir özgüveni vardi, tam bir winner olarak gelmisti, ve bunu hissetiriyordu. BJK macinda ise kendisinin daha tedbirli oldugunu farkt ettim. Mental acidan TD´nin durumu takim icin cok önemlidir, ama maalesef bu yönetimde kendisine bu konuda destek olabilecek kimse yok. Son yillarda neredeyse durmadan devam ettigi, bir gelenek haline gelen, TD arkasindan kuyu kaziyan bir yönetim daha var karsimizda.

Tudor´un isi cok zor, floryaya sur cekmesi gerekiyor, ama bu surlar icerisinde, zor anlarda kendisini de memnun edecek, insanlara ihtiyaci var.
 
Üst Alt