Tudor'u Eleştirmek Yasak! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'u Eleştirmek Yasak!


5217473.jpg


Sezona hızlı giren ve ligde de zirvede farkı sekiz puana kadar yükselten Galatasaray’da 2 haftadaki 5 puanlık kayıp çatlak seslere neden oldu. Takımın kötü sonuçların yanı sıra futbol olarak da beğenilmemesi eleştiri oklarının Igor Tudor’a çevrilmesine neden olurken başkan Dursun duruma el koydu.


Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın başına getirdiği Igor Tudor’u sezon başında da görevde tutmak için iradesini kullanan Dursun Özbek, yine aynı tavrını sürdürüyor. Devre arasında Igor Tudor’un yerine başka bir teknik direktör getirilmesi çağrılarına sert bir dille yanıt veren ve Hırvat çalıştırıcıya destek olan başkan Özbek bunu yönetimdeki arkadaşlarına da iletti.

‘TUZAĞA DÜŞMEYİN’

Herkesin bu konuda hassas olmasını isteyen Özbek, yapılan açıklamalarda Tudor’un asla eleştirilmemesini istedi. Sezon başındaki Östersunds yenilgisi ve sonrasında Avrupa’ya erken veda edilmesinin takımı büyük bir krizin eşiğine getirdiğini hatırlatan Özbek, mesai arkadaşlarına o günleri hatırlatıp “En zor zamanda destek olduk, sonrası ortada! Takım çok daha farklı bir yere geldi, şimdi de destek vereceğiz” dedi.

Özbek önce Fenerbahçe ardından da Trabzonspor maçlarında kaybedilen puanların yol kazası olarak değerlendirilmesi gerektiğinin de altını çizerken şu sözler ile tüm yönetim kurulundan teknik heyet ve takıma destek olmalarını istedi:

“Sonuna kadar Tudor’un arkasındayız. Ligde lideriz ve puan farkı var. İlk yenilgide destek olmayacaksak ne zaman destek vereceğiz? Şu anda kaybedilen bir şey yok. Böyle bir hava estiriliyor bu tuzağa düşmeyelim. G.Birliği maçını kazanıp yeniden çıkışa geçeceğiz. Sizden de çok dikkatli hareket etmenizi istiyorum

Şampi10
 
Özbek’ten Tudor’a: “Sana Güveniyorum!”

06dc376d921b1660e76835838041f330.jpg



Dün yapılan antrenmanı ziyaret eden başkan Dursun Özbek, futbolcularla sohbet etti ve moral verdi.

Özbek, “10 haftada ne şampiyon oluruz ne de şampiyonluğu kaybederiz. Hala lider olduğunuzu unutmayın. Siz şampiyon olacaksınız” sözleriyle moral aşıladı.

Tudor’a da sahip çıkan Özbek’in, “2 maçta kötü sonuç aldık diye umutsuzluğa kapılacak değiliz. Sana güveniyorum” dediği öğrenildi.

Gamaspor
 
Son düzenleme:
Hay liderlik kadar başınıza taş düşsün.İşlerin terse dönmeye başladığını göremeyecek kadar mal mısınız siz arkadaş.Eksi averajla lider olduğumuz bile oldu zamanında.Sonra ne olduğunu hepimiz biliyoruz.Allah kahretsin sizin liderliğinizi
 
Üst Alt