Tudor'un Başakşehir Planı Hazır! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5222305.jpg


5-1’lik Gençlerbirliği zaferiyle ligde ayağa kalkan Galatasaray, 12. haftadaki Başakşehir maçını erken final olarak görüyor. Aslan’ın teknik direktörü Igor Tudor milli aranın başından bu yana güçlü rakibini analiz ederken, tüm detayları ekibiyle birlikte inceledi.

Buna göre Tudor, Emre Belözoğlu ve Adebayor’u kilit oyuncular olarak belirledi. Bu iki futbolcuya özel önlem alınacak. Emre’ye orta sahada Fernando ve Ndiaye ikilisi pres uygulayacak. Adebayor’u ise Maicon tutacak. 18 Kasım Cumartesi günü Başakşehir’e konuk olacak Sarı- Kırmızılılar, rakibini devirip zirvede puan farkını 6’ya çıkartmak istiyor.

Algıyı kırmak istiyor


Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarından sadece 1 puan çıkartan Igor Tudor, ‘büyük maç kazanamıyor’ algısını da 12. haftada kırmayı hedefliyor. Galatasaray’daki en büyük sıkıntı, Serdar Aziz ve Feghouli’nin cezalı olması.

Savunmada yine dörtlü!


Başakşehir maçı öncesi Tudor’u en çok zorlayan konulardan biri Serdar Aziz’in cezalı olması. Onun yokluğunda Ahmet Çalık’a güvenmeyen Hırvat hoca, ligde yine 4’lü savunmaya dönmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Ümraniye maçında Mariano, Denayer, Maicon, Latovlevici dörtlüsünü birlikte görevlendiren Tudor, sinyali verdi. Genç teknik adam dörtlü savunmanın sadece solunda değişiklik yapıp, Linnes’i oynatabilir.

Yasin ve Sinan hırsa geldi!

Bu sezon kulübeye hapsolan Yasin Öztekin ile Sinan Gümüş, Ümraniyespor maçında kendilerine verilen şansı iyi değerlendirdi. Her iki kanat oyuncusu da 3-2’lik skorla kazanılan hazırlık karşılaşmasında gol atarken, hırslı performanslarıyla dikkat çektiler. Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, özellikle Feghouli’nin cezalı olduğu bu süreçte iki oyuncusuna ligde forma şansı verebilir. Yasin, hazır olma anlamında Sinan’ın bir adım önünde.

Fanatik
 
Ne olur sen plan filan yapma.
Gördük senin korkak planlarını.

Keşke 10 maç hak mahrumiyeti alsanda kurtulsak
Dursunun seni göndereceği yok.

Gerçek Kaptan NANDO!
 
Üst Alt