Tudor’un Büyüklere Karşı Galibiyeti Yok | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor’un Büyüklere Karşı Galibiyeti Yok


Galatasaray’ın Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor’un büyük takımlara karşı şansı tutmuyor. Tudor, geçtiğimiz sezonun 21. haftasında geçtiği takımın başında Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir ile 7 kez karşı karşıya geldi.

5a1083f5ae78492150afe9d3.jpg


Bu maçlarda galibiyet alamayan Tudorlu sarı-kırmızılılar, 6 kez mağlup oldu, 1 de beraberlik aldı. Sarı-kırmızılılar bu müsabakalarda 15 golde kalesini kapatamazken, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

En farklı mağlubiyetleri de Başakşehir karşısında 4-0 ve 5-1’lik skorlarla aldı. Tek beraberliği de bu sezon Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Fenerabahçe karşısında elde etti.

AA

GSC PORTAL

 
Yahu Karabükspor'un başında olsam anlarım. Trabzon'a karşı falan galibiyet alamayan adamın bu takımın başında ne işi var Allahını seversen?
 
Beşiktaşın Bilic'li sezonunda ne dalga geçmiştik, galibiyeti bırak bunlar gol atamıyor nasıl büyük takımmış diye. Başımıza daha beteri geldi.
 
Yillardir mac izlerim hic bir bjk maci öncesi icerde disarda olsun cekinmem kafam rahat olurdu hep tudor sagolsun onuda yok etti
 
Dünden beri sinirden boş boş bakıyorum etrafa. Hepsi bunun ve lanet olasıca korkaklığı yüzünden.

Bir de Dursun denen yaptığı her iş skandal olan adam.
 
Üst Alt