Tudor'un Geleceğine Karar Verildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'un Geleceğine Karar Verildi!


640x360_26c2b021-d6de-413d-8231-263b4a70f052.jpg



Galatasaray'ın Östersunds maçlarında oynadığı kötü futbol ve kötü sonuçlar teknik direktör Igor Tudor'un geleceğini tartışılır hale getirmişti.

Sarı Kırmızılı birçok yöneticinin Hırvat hocayı ismemesine rağmen Başkan Dursun Özbek, Tudor'un Galatasaray'ın başında kalmasını istedi. 39 yaşındaki hoca ile bir proje yaptıklarını vurgulayan Özbek, ''Tudor ile yeni bir projeye başladık. Bu proje tamamlana kadar asla bu yoldan vazgeçmeyeceğiz.'' diyerek Tudor'un takımda kalmasını sağladı.

beIN SPORTS
 
transfer falan yapmayın bari lan. bu adama messiyide versen çoğu deplasmandan puan çıkaramayacak. boşa para harcamayın bari.

Fenevin şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun diyelim
 
Normal şartlarda şu an görevde olmaması gereken yaratıklar, kulübün geleceği ile alakalı karar almaya devam ediyorlar. Köy takımına pozisyona dahi giremeden elendik lakin her şey gayet normalmiş gibi devam ediyor. Eh o halde bu camiaya bu taraftara her şey müstahak üzülmüyorum artık. Bu takım bu sene de ancak küme düşme hattında olur zaten. Maç falan izlenmez artık.

Üç kuruşluk keyfimiz vardı onun da içine ettiniz Allah belanızı versin.
 
Verdiğin karar Tudor'un değil, Galatasaray'ın geleceğini etkileyecek 1 sezonu daha çöpe atamayız farkındasın dimi Dursun efendi
 
Az da olsa sinirim gectikten sonra yazabiliyorum,evet kalsın zaten icine ettiler keyfimizin daha lig baslamadan ama bu.dursun daha da beterini bulabileceği icin tudorla devam edilmesi bana da mantikli gelmeye basladi,evetbtudor da bizi deli etti ama en azından Sino ve kendi gitmek.istedi belki ama Bruma haric fena temizlik yapilmiyor,kangren olan selcuk ve yasinden kurtulmak sart oglu sart bunlari gondersin yazilanlar veya ayarinda adamlari getirsin en.kotu sonraki hocaya iyi bir sans taninir.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Son düzenleme:
Üst Alt