Tudor'un İmdadına Denayer Yetişti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'un İmdadına Denayer Yetişti!


792552.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, sakatlanan Serdar Aziz'in yerine yeni transfer Denayer'e formayı verecek.

Milli Takım’ın ukrayna ile oynadığı milli maçta burnu kırılan ve kadrodan çıkarılan Serdar Aziz’in en az üç hafta yeşil sahalardan uzak kalması beklenirken, milli oyuncunun sakatlığı ile büyük bir şok yaşayan teknik direktör İgor Tudor’un imdadına yeni transfer denayer yetişti. Habertürk Spor'dan Erhan Telli'nin haberine göre; M.City’den 1 yıllığına yeniden kiralanan Belçikalı oyuncunun Antalya maçında Maicon ile birlikte savunmanın ortasında görev alacağı öğrenildi.

‘İYİ Kİ TAKVİYE YAPMIŞIZ’
Teknik direktör Igor Tudor, Ahmet Çalık’tan da her an oynayacakmış gibi hazır olmasını isterken, favori ismin Jason denayer olduğu belirtildi. Serdar Aziz’in sakatlığı sonrası ise bazı yöneticilerin kendi aralarında yaptığı konuşmada, “İyi ki denayer’i almışız. Ne kadar doğru bir hamle yaptığımızı Serdar’ın sakatlığı sonrası daha iyi anladık” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Ajansspor
 
Ama adamin kondusyonu dusukmus.

Zaten Serdari gorduk milli macta. Senerle birlikte takimin en kotusuydu.

Artik bi sekilde idare edicez.
 
serdar aziz cam adam falan değil bildiğin mal adam..Bu kadar dengesiz ayarsız topa giren adam görmedim.. Her seferinde farklı bir bölgesini sakatlamayı başarıyor .. Bir kere iyi bir futbolcu kendini korumayı bilmeli..Messiye bakın her maç kaç çalım atıyor adama bir b.k olduğu yok.. Akıllı topçunun hali başka
 
Serdar semih bunlar futbol oynarken vucudlarini nasıl kullanacaklarını kendilerini nasıl koruyacaklarini bilmiyorlar.

Serdarin sakatlanması büyük şok değil bu arada buna şaşırmamak lazim
 
Üst Alt