Tudor'un Jedvaj Israrı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'un Jedvaj Israrı!


tin-jedvaj.08-04.jpg

Yeni sezonda Galatasaray, transferde önceliği stopere verecek. Bu mevki için yönetimin listesinde Hugo, Vida, Pepe ve Jedvaj'ın isimleri bulunuyor. Teknik Direktör Igor Tudor'un bu futbolcular arasındaki favorisi Bayer Leverkusen'de oynayan vatandaşı Tin Jedvaj. Sarı-kırmızılıların hocası, yönetime yaptığı baskılar sonrasında genç oyuncu ile temasa geçilmesini sağladı.


Jedvaj, kulübü ile anlaşılması halinde gelebileceğini Aslan'a iletti. Bunun üzerine sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktörlüğünü Tayfun Korkut'un yaptığı Bayer Leverkusen ile temasa geçmeye karar verdi. Galatasaray yönetimi, önümüzdeki hafta Almanlardan randevu talep edecek. Transferde kolaylık sağlanması için Korkut ile özel olarak da görüşülecek. Yönetim, Bayer Leverkusen'e 5 milyon Euro önerecek. Alman kulübü, Avrupa kupalarına katılamazsa takımda küçülmeye gidecek ve bazı oyuncuları satacak.

AMK Spor
 
İyi oyuncu da bırakmazlar o paraya. Ve yine sağ bölgede oynayan boyu 1.84 olan bir isim.

Uzun boylu lazım bize stoper için.
 
Alvaro dominiguez(sakattı en son , uzun boylu sol stoper) veya vitor hugo ile güzel bir tandem olabilirler.
Alvaro futbolu bıraktı ben kronik sakatım diye.

Yani bizim Serdar falan gibiyken adam 10 numara adamlık gösterip benden olmuyor ben bırakıyorum dedi. Biz ise 4 sene şimdi Serdarı besleyeceğiz mesela.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Üst Alt