Tudor'un Örnek Figürü Gomis! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'un Örnek Figürü Gomis!


bdc49d3133e74f67b0eb124977b8bf4a.jpg


Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek ligde liderliğini sürdüren Galatasaray'da Bafetimbi Gomis attığı gollerle takımını sırtlamayı sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekipte 5 haftada 7 gol atan Fransız yıldız, hiçbir haftayı boş geçmedi.

Lige müthiş bir giriş yapan Gomis, ilk hafta Kayserispor maçında 2 gol atıp 1 asist yapmıştı. Ligin ikinci hafta deplasmandaki Osmanlıspor mücadelesinde de sahneye çıkan golcü futbolcu attığı gol ile sarı kırmızılıların galibiyetinde pay sahibiydi.

Sivasspor karşısında da 1 gol 1 asist ile başarılı grafiğini sürdüren Gomis, Antalyaspor deplasmanını da boş geçmedi. Sarı kırmızılıların aldığı 1 puanda doğrudan etkisi olan Fransız futbolcu, Kasımpaşa karşılaşmasında da başroldeydi. 32 yaşındaki futbolcu zorlu maçta 2 gol atarak takımına galibiyeti getiren isimlerin başında geldi.

GOMIS'İ ÖRNEK GÖSTERİYOR
Florya'da antrenmanlar haricinde kalan zamanlarda ekstra çalışmalar yapan Gomis'in bu performansı teknik heyeti ve sarı kırmızılı taraftarları mutlu ediyor. Teknik direktör Tudor, Gomis'in takımdaki oyunculara örnek olması gerektiğini düşünürken, Galatasaraylı taraftarlar da başarılı futbolcuya hem TT Stadyumu'nda hem de sosyal medyada büyük ilgi gösteriyor.

Ntvspor
 
Gomis'in varlığı tüm camiayı etkiliyor bence, örnek bir isim, idol isimlerimizden birisi olacak böyle devam ederse ki edeceği konusunda sonsuz güveniyoruz
 
Adamın attığı 7 gole bakın bir tane de beleş olsun ya hepsi kalite kokuyor .. Tek üzüldüğüm konu bu adamı 32 yaşında almamız oldu..Düşünsenize Gomis 28 yaşında şu an
 
Swenseaye gitmeden alıyorduk bu adamı
Twitter tayfa istemedi. İbrayi hayal ediyordu mallar.
Twitter'da bu adam alınmasın diye bir kampanya görmedim ben aksine forvet alınsın diye millet birbirini yiyordu.İbra transfer söylentisinin goy goy olduğu çok sonra ortaya çıktı zaten.

Forumda 3-5 kişi gomis leş diye mesaj atıyordu sadece.
 
Üst Alt