Tudor'un Tercihi Kontrollü Oyun! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

fft20_mf8561420.Jpeg

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe karşısında kontrollü oyunu tercih etmek gerektiğini ifade etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe’nin tuzağına düşmemek için frene bastı.Günlerdir ekibiyle beraber sarı-lacivertlileri mercek altına alan Hırvat teknik adam, rakiplerinin tahmin edilenden daha zorlu olduğu düşüncesinde... Bu yüzden Tudor genel oyun formatında değişikliğe gitmeleri gerektiğine inanıyor.

Sarı-kırmızılıların teknik patronuna göre; Fenerbahçe ilk planda kapanacak ve kendilerine topu bırakacak. Diğer maçlarda olduğu gibi taraftarın da etkisiyle hemen saldırmalarının riskli olduğuna dikkat çeken Tudor, bu durumda geniş alanda boşluklar oluşacağına dikkat çekti.

‘Güçlü ve diri’

Tudor’un, “Oynadığımız tempolu futbol biraz riskli. Önde oynamak, pres yapmak önemlidir ama bir yandan da kontrollü olmamız gerekir. Çünkü Fenerbahçe orta alanda kaptığı toplarla hemen sonuca gitmeye çalışacak. Belki bizi üzerlerine çekecekler. Bu nedenle bu boşlukları vermememiz lazım. Gerekirse onlara karşı kendi alanımızda beklemeli ve tuzaklarına düşmemeliyiz” diye konuştuğu öğrenildi.

Genç teknik adam tespitlerine şöyle devam etti:“Konyaspor maçında da görüldüğü gibi rakip kaptığı topları hızlı olarak pozisyona dönüştürürse sıkıntı yaşayabiliriz. Konya bu fırsatları buldu ama golü atamadı. Fenerbahçe bu noktada daha yetenekli oyunculara sahip... Orta alanda güçlü ve diri olmalıyız.”

Milliyet

GSCimbom Portal
 
Kontrol oyunu oynarsak veririz maçı
Ilk yarıyı boş geçmememiz lazım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bütün derbilerde kontrollü oynadın zaten, ceza sahasına giremeden maçlar bitti. Kendini aş ve sal şu takımı yardırsın, boş işler yapma.
 
Buyuk maclar taktik deha ister
Fenerin tek planı bizi durdurmak sadece
Bizde kontrol oyunu oynayıp ekmeğine yağ çalmayalım
Fener tempolu oynayan hiç takıma karşı koyamadı yıllardır
Ve kadrosu hep defansif ağırlıklı bir kadroydu
3 1 aldığımız maç gibi efektif oynayıp rakibi fiziki olarak bitirmeliyiz
Sonra oğlan bizim kız bizim ver ayarı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
En büyük avantajımız fizik kondisyon bu sene rakiplere karşı. Zaten genelde 2. Yarı karşımızda duramamaları bu nedenler. Ama bunu kullanabilmek için ilk yarı saldırmalıyız. İyice yormalıyız. Malatya maçında bile 70’den sonra oyundan düştüler. Bu tip maçlarda ilk yarılar önemlidir ev sahibi takım için. Taraftar gazı ve istekle ilk yarı daha coşkulu oynarsın sonra oyun dengelenir. O yüzden ilk yarım saat içinde 1 gol bulmalıyız.

Kontrollü oynarsak geçen seneki maç gibi 0-0 giderse fener derbi balı ile bir gol bulur. Billur geçtiğimiz Josef’ten yediğimiz gibi bu sefer de Guliano’dan falan yeriz. 40 metreden vurur bizim defansın kıçına başına çarpar gol olur vs.

Yarın taktik maktik yok bam bam bam işe oynamalıyız.
 
Bizim Kondisyonumuz FB den daha iyi.
Bir boksör gibi Rakipi yorup; ikinci yarı K.O. vuruşu yapabiliriz
 
Yahu geçin bunları.

Yok gomisin kalçasına dikkat edilecekmiş , yok galatasaray kontrollü oynayacakmış, yok fener çok iddialı geliyormuş.


Bunların hepsi ..tünün kılları ağarmış fenerli spor muhabirlerinin telkin haberleri.

Artık acı acı arenada koyduktan sonra telkin edecek başka bir mecra bulurlar.

İçinizden geçeceğiz , BAM BAM BAM !
 
Galatasaray'ın tercihi fark yememek.

Formda Fenerbahçe karşısında gülünç duruma düşmek istemeyen Galatasaray yarı sahasına kapanarak defansif futbolu benimseyecek.Kontralar ile gol umudu arayacak sarı kırmızılı ekip gol averajını korumaya çalışacak.


* * *

Alın fbli muhabirler uğraşmayın ben sizin için haberi yaptım , son baskıya yetiştirin..
 
Üst Alt