Tudor'un Transfer Raporu: Galatasaray City! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'un Transfer Raporu: Galatasaray City!


manchestercity-1.jpg

Yeni sezonda kadrosunda büyük revizyona gidecek olan ve 7-8 takviye düşünen Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor raporunu, başkan Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün’e sundu. Sağ bek, sol bek, stoper, orta saha ve forvet arayan sarı-kırmızılılar Manchester City’nin kapısını çaldı. Yeni sezonda Guardiola yönetiminde flaş transferlere imza atması beklenen İngiliz devinde kadroya giremeyen ve bu sezon kiralık olarak başka takımlarda oynayan Jason Denayer, Eliaquim Mangala ve Wilfried Bony ilk olarak gündeme geldi.


SOL STOPER MANGALA

Denayer ve Bony’yi bu kez bonservisleriyle satmak isteyen Manchester City’nin Mangala’yı ise tekrar kiralık göndereceği bilgisine ulaşıldı. ‘Sol ayaklı uzun stoper’ tanımına uyan 1.87’lik Fransız Mangala için Galatasaray’ın şartlarını zorlayacağı öğrenildi.

ZABALETA İLK SIRADA

Sarı-kırmızılı kulüpte ayrıca Manchester City ile önümüzdeki ay sözleşmeleri sona erecek olan Pablo Zabaleta, Gael Clichy ve Bacary Sagna’nın durumları masaya yatırıldı. Arjantinli sağ bek Zabaleta ile West Ham ve Roma da ilgilenirken, 1983 doğumlu Fransız sağ bek Sagna’nın yaşı ve sakatlığı düşündürüyor. 31 yaşındaki Fransız sol bek Clichy için ise Galatasaray’ın girişimde bulunması bekleniyor.

ALVARO NEGREDO İÇİN GERİ ADIM…

Valencia’yı yeni sezonda çalıştıracak olan Marcelino’nun kadroda düşünmediği Negredo’ya talip olan Galatasaray’ın oyuncunun yüksek yıllık ücret talebi nedeniyle bu transfer görüşmesini askıya aldığı öğrenildi. İspanyol oyuncu bonuslar dahil olmak üzere sarı-kırmızılı takımdan yıllık 4 milyon Euro istemişti.

Sabah
 
Zabaleta biraz yavaş kaçmasın bize.
Misal Clichy de yaslandı ama hareketli ve hızlı bir adam.

Bek dediğin ofansif olacak büyük bir takım da.
 
Cenk Manchester Arena'daki patlamadan sonra hayatta gitmez oraya şimdi italya şehirleri güzeldir tatil sezonunda yavaş yavaş

Fransa-İtalya filan takılır bu aralar gezer iyice bir
 
Üst Alt