Tugay Kerimoğlu'ndan Fedakarlık! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tugay Kerimoğlu'ndan Fedakarlık!


Galatasaray'da uzun yıllar futbolculuk döneminden sonra değişik dönemlerde teknik heyette görev alan Tugay Kerimoğlu, en son çalıştığı dönemle ilgili alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna başvuruda bulunmuştu.
UÇK, Galatasaray yönetiminin Kerimoğlu'nun hak ettiği parayı ödemesi gerektiğine hükmetti. Bu aşamadan sonra Sarı-Kırmızılıların gerekli miktarı genç teknik adamın hesabına yatırılması gerekiyordu ancak; Tugay Kerimoğlu hak ettiği parayı almaktan vazgeçtiğini gösteren feragatname imzalayarak Sarı-Kırmızılı kulübe gönderdi.

Tugay Kerimoğlu'nun alacağının 250 bin Euro (995 bin TL) olduğu tahmin ediliyor. Tugay Kerimoğlu'nun son Kayserispor maçında maçı takip etmek için stada gittiği ve yönetimin alınmasın talimatıyla zor anlar yaşadığı iddia edilmişti.

Tugay Kerimoğlu, Ajansspor'a yaptığı özel açıklamada; "Ben olması gerekeni yaptım. Bundan başka bir şekilde davranamazdım, ben Galatasaraylıyım. Bu karar sonrasında gelen tepkiler olumlu fakat ben bu davranışı övgü almak için yapmadım" ifadelerini kullandı.

C65C_eBW0AAIed7.jpg


(Ali Naci)

Ajansspor - Tugay Kerimoğlu'ndan milyonluk fedakarlık!
 
bide bu parayı bırakmaz diyordunuz bırakmış işte ADAM oldugunu ispatladı. Paranın kopegi degil herkes sizin gibi ;)
 
Her gün ayrı rezillik ya. Koskoca Galatasaray 250 bin euronun lafını mı yaptırıyor. Nerelere ne paralar verildi ayıptır.
 
Adam Kaptan Kaptan... Zaten gozumde ayri bi yerin vardi, simdi temelli ozellestin... Helal olsun, her babayigidin harci degildir € 250 k birakip gitmek
 
Bu yamyamlara ders olsun diyeceğim de olmaz ki.

250.000 Euro için 40 takla atıp sonra menajerler ile 1.000.000 Euro kırışırlar

Değer miydi kırmaya bu kulübün en önemli değerlerinden birini.
 
ÖNEMLİ DÜZELTME:Tugay Kerimoğlu'nun, Galatasaray Kulübünden almaya hak kazandığı ve vazgeçtiği miktar 43 bin dolar

ali naci
 
Keşke alsaydı nasıl olsa o parayı Dursun komisyon olarak birilerine yediriyor hiç değilse para Galatasaray'a hizmet etmiş birine giderdi Tugay alsaydı

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt