Tunay Torun Adım Adım Galatasaray'a! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tunay Torun Adım Adım Galatasaray'a!


tunay-torun-onlara-gol-atmak-ayri-duygu--2579420.Jpeg


Kasımpaşa'nın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu gelecek sezon Galatasaray forması giymeye çok yakın. Menajeri Ceylan Çalışkan vasıtasıyla Galatasaray'a gelmek istediğini belirten Tunay Torun, Dursun Özbek yönetiminin radarında olduğu öğrenildi. Hırvat teknik adam Igor Tudor, ekibine gurbetçi futbolcuyu takip ettirirken, kararını önümüzdeki haftalarda vereceği belirtildi. 2014'ten bu yana İstanbul ekibinde orma giyen Torun'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Orta sahanın iki kanadında da oynayabilen Tunay Torun bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa formasıyla 21 maça çıktı ve 3 gol, 6 asist kaydetti. Daha önce Almanya'da Hambur, Stuttgart ve Herta Berlin forması giyen yıldız oyuncu 8 kez de A Milli Takım'da görev aldı.

sporvadisi
 
Kasimpasa dan en az 1 kazik mutlaka girecek bu yaz. Artik Tunay mi olur Adem mi olur Titi mi olur yoksa Castro mu olur bilemem.
 
Dursun zihniyeti taraftara da sirayet etmiş.
Vizyonsuzluk diz boyu.

Serdara süper stoper diyen mi,
Tunayyl mükemmel diyen mi,
Tolgay arslan avrupa üstü diyen mi dersin...
Taraftarda vizyon namına bişey kalmadı.
Anadolu kulübü seviyesindeki oyunculara bayiliyorlar..

Bunları beğenenler; eren,tarik,serdar,tolga,josue bizi uçurur diyenlerle aynıydı.

DEFOL dursun!
 
En son kendimi silkecem bak isimlere bak tunay ne lan sokacam senin kankanin takimi sevdana oyuncularina bu kadar bayiliyorsun defol git onlara baskanlik yap
 
dursunun transfer radarı komisyon ile sınırlı olduğu için çok uzakları kapsamıyor normal olası transfer 2018 seçiminde muhtemelen 3 milyar tl borç ve çöp yığını bir futbol takımı ile başkan adayı çıkarmı bilmem
 
Hoca ısrarla diyor ki benim kurgum 3 lü olacak 3-5-2, 3-4-3 ve 3-4-2-1 gibi sistemler üzerinde yoğunlaşmak ve ciğersiz bekleri araştırmamız lazım ama yönetim hala 4-4-2, 4-2-3-1 gibi 4 lü defans kurgusunun önünde oynayacak kanat oyuncuları bakıyor daha transfer dönemi başlamadan kapatalım daha iyi olacaktır Lyon da sözleşmesi bitecek Ghezzal var onu al ha illa Tunay ve Serdar'ı rotasyon da düşünüyorum diyorsan 30 yaşındaki Yasin'den para kazan bedavaya 26 yaşındaki bu oyunculardan biri al ama hem yasin kalıp hem de biri gelecekse geçmiş olsun :eek:ley:
 
Son düzenleme:
Üst Alt