Tunay Torun, Aslan Olmak İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tunay Torun, Aslan Olmak İstiyor!


58d36d342269a230202ba9cb.jpg

Bu sezon Süper Lig’de umduğunu bulamayan Galatasaray, gelecek sezon şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olabilmek adına transfer çalışmalarına başlamış durumda.


Hafta sonu gerçekleştirilecek kongre sonrası alınacak oyuncularla ilgili ayrıntılı bir liste hazırlanması beklenen Sarı-Kırmızılar’da müthiş bir isim gündeme geldi. Hem de bedava. Sezon başı ve devre arasında kadrosuna dahil ettiği futbolculara ödediği yüksek bonservis bedelleri sebebiyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Galatasaray’ın, Kasımpaşa’nın 26 yaşındaki hücum oyuncusu Tunay Torun’u kadrosuna katmaya hazırlandığı öğrenildi.

FLORYA'YA DOĞRU!

Sezon sonu Kasımpaşa ile sözleşmesi sona erecek olan teknik kapasitesi yüksek futbolcunun, menajeri Ceylan Çalışkan aracılığıyla Galatasaray ile irtibata geçtiği ve Sarı-Kırmızılı formayı giymeye hazır olduğunu söylediği belirtildi. Didier Drogba’yı Galatasaray’a getiren menacer olan Ceylan Çalışkan’ın Sarı-Kırmızılı ekiple kurduğu iyi ilişkiler, Tunay’ın sezon sonu Florya’da olma ihtimalini yükseltmiş durumda.

Teknik patron Igor Tudor’un onay vermesi ve anlaşma sağlanması halinde, Tunay Torun önümüzdeki sezondan itibaren Galatasaray formasıyla mücadele edecek.

Fanatik
 
2m eurodan aşağıya sözleşme kabul etmiyoruz , maçbaşı ücret ve bonuslar ekstra , minimum 3 senelik kontrat.

menajer ücretimiz minimum 500 bin euoradan başlar.

Bu ücretlere %15 komisyon dahildir.
 
Açlık sınırının 1,5 Milyon olduğunu biliyor tabi olmak ister. Ben de isterdim.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
bedava oyuncu iyidir hemde genç. Bu durumdayken mali durum belliyken bedava oyuncu istememek olmaz. Tabi maaşı abartılı olmayacaksa.
 
Son düzenleme:
Bu adamın Aydın Yılmaz'dan bir farkı yok.

Bedavaymış gelsin diyenler = mağazada indirimde olan bir ürün görünce neredeyse hiç kullanmayacak olsa da dayanamayıp alanlar
26 yaşında olduğu halde gençmiş gelsin diyenler = beyinsiz (26 yaş bir futbolcu için en optimal yaştır, bu yaşa kadar bu kadar gelişebildiyse bu adamın potansiyeli budur. İstisna var mı var ama genellemeyi bozacak kadar değil)

Bonservis olmasa ne olur sanki yılda 1m'den 3 yılda toplam 3m maaş vermeyeceğiz. 34 lig maçının 25'inde ilk 18'e bile giremez bu. Bedava diye diye paraları çöpe atıyoruz sonra para yok. Nasıl olsun para?
 
Bir ara Trabzon dan topçu alırdık hep şimdi de hep Kasimpasa dan alıyoruz.

Aradaki fark Trabzon dan gelen adamların Cavanda ve Ceyhun hariç hepsi kaliteli adamlardı lig şartlarında.



Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Haberin başlığı yanlış olmuş,
Şöyle olmalıydı;

Tunay da yatarak zengin olmak istiyor .
veya
Tunay'ın manegeride yağlı kapıyı buldu.



Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
 
Haberin başlığı Tunay Torun, Aslan Olmak İstiyor!
açıklaması Galatasaray, gelecek sezon şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olabilmek adına transfer çalışmalarına başlamış durumda. :(
 
Üst Alt