# Tunay Torun | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Tunay Torun


Galatasaray'da devre arası yaklaşırken hız verilen transfer çalışmaları doğrultusunda Sportif Direktör Adnan Sezgin çalışmalara başladı.



Yaklaşan devre arası transfer dönemi ile beraber yeni stadı Türk Telekom Arena'ya geçmeye hazırlanan Galatasaray, transfer çalışmalarına da hız kazandırdı.



Teknik Direktör Gheorghe Hagi'nin raporu doğrultusunda genç ve yetenekli oyuncuları renklerine katmak isteyen Galatasaray'da Sportif Direktör Adnan Sezgin Almanya'da transfer çalışmalarına başladı.



Milliyet'in haberine göre Sarı-kırmızılılar, Köln'de forma giyen Taner Yalçın ve Hamburg'lu Tunay Torun'un transferini bitirmeye çalışıyor. Hücuma dönük orta saha oyuncusu Taner'in bonservis bedeli 1 milyon avro iken, Hamburg formasını bu sezon yalnızca 2 kez giyebilen Tunay'ın bonservis değeri ise 1.2 milyon avro.



Son olarak Galatasaray Lech Poznan'da forma giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusu Grzegorz Wojtkowiak'ı kadrosuna katmak için de çalışmalarını sürdürüyor. UEFA Avrupa Ligi'nde önemli sonuçlar alan Lech Poznan takımının başarılı oyuncuları arasında yer alan Wojtkowiak, bu sezon takımı ile 15 maçta forma giydi.
 
Cevap: Sezgin'den transfer seferi



Yonetim resmen atesle oynuyor. Bir aya yeni stada geciyoruz ve Takim berbat haldeyken "genc ve yetenekli" futbolcu avindalar. Eden hazard, Lukaku, Balotelli, Pato, Bojan, Kjaer gibi gencleri alamayacagimiza gore bahsettikleri gencler henuz parlamayan Ribery gibi "ya tutarsa" denilen gencler olacak. Bu da Kumar'dir , ki Galatasaray'in su an Kumar oynama luksu kesinlikle yoktur. Oynadiklari kumar dupe duz Rus ruletidir ve buyuk ihtimalle baslarinda patlayacaktir. Bize gerekli olan uzun vadede yararli olacak genc ve yetenekli oyuncular degil, kisa vadede takimi toparlayacak az cok isim yapmis olgun ve "tecrubeli" oyunculardir. Iddia ediyorum, yonetim devre arasi 2-3 tane tecrubeli futbolcu almayipta genc ve gelecek vaad eden futbolculara yonelirse takim su halinden daha da kotuye gider. Gelen genc oyuncular Florya kurtlar vadisinde yok olup gittikleri gibi takimada hic bir katki saglayamazlar. Bknz; Insua, Musa, Batdal, Serdar ozkan, Caglar....
 
Cevap: Sezgin'den transfer seferi



Ne kadar gurbetçi futbolcu varsa bize yazıyorlar. Fazla itibar etmemek gerek.
 
G.Saray'a 3 aday!



Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da gündeme Taner Yalçın, Tunay Torun ve Polonyalı Grzegorz Wojtkowiak geldi.





Spor Toto Süper Lig'de resmen dibe vuran Galatasaray devre arası gelmeden transfer taarruzuna başladı.



Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Türk Telekom Arena Stadı'na hiç de arzu etmediği bir şekilde gidecek olan Cim-Bom ilk planda Taner Yalçın, Tunay Torun ve Polonyalı Grzegorz Wojtkowiak'ı gündemine aldı.



Teknik Direktör Gheorghe Hagi'nin raporu doğrultusunda genç ve yetenekli oyuncuları renklerine bağlamak için düğmeye basan sarı-kırmızılılarda, önceki gün Almanya'ya giden Sportif Direktör Adnan Sezgin ile Murat Yalçındağ, Düsseldorf'ta üs kurdu. Sezgin ve Yalçındağ, takımdaki yerli oyuncu kalitesini artırmak için öncelikle gurbetçi futbolcularla görüşmelere başladı.



Bonservisleri çok cazipSarı-kırmızılıların, Köln'de forma giyen Taner Yalçın ve Hamburg'lu Tunay Torun'un transferini bitirmeye çalıştığı öğrenildi. Hücuma dönük orta saha oyuncusu Taner'in bonservis bedelinin 1 milyon euro olduğu belirtildi.



20 yaşındaki oyuncu bu sezon Bundesliga'da 9 maçta forma giyebildi. Hamburg formasını bu sezon yalnızca 2 kez giyebilen Tunay'ın bonservis değerinin ise 1.2 milyon euro. Taner gibi 20 yaşında olan Tunay sözleşmesi biteceği için sezon sonu serbest kalabilecek. Adnan Sezgin ve Murat Yalçındağ'ın bu oyuncuların transferlerini en kısa sürede bitirmeye çalıştıkları ifade edildi.



Galatasaray'ın, Lech Poznan'da forma giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusu Grzegorz Wojtkowiak'ı kadrosuna katmak için de çok gizli bir operasyon yürüttüğü bildirildi.



Sarı-kırmızılı yetkililerin, Polonya ile Bosna Hersek milli takımları arasında geçen hafta Antalya'da oynanan özel maçta Wojtkowiak'ı takibe aldıkları ve transfer için harekete geçildiği kaydedildi. Polonya basını, "Wojtkowiak, Galatasaray'a bir adım uzakta" başlığıyla verdiği haberde, sarı-kırmızılı kulübün, başarılı futbolcu için ısrarlı olduğunu yazdı.



UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Lech Poznan'ın en önemli isimleri arasında bulunan tecrübeli futbolcunun bonservis bedeli ise 1.5 milyon euro olarak gösteriliyor.



WOJTKOWIAK KİMDİR?

Yaşı: 26 (26.01.1984)

Kulübü: Lech Poznan,

Ülkesi: Polonya,

Pozisyon: Defans,

Boyu: 1.82 metre



Sezon Kulübü Maç Gol

2010-11 L.Poznan 15 0

2009-10 L.Poznan 18 1

2008-09 L.Poznan 35 0

2007-08 L.Poznan 11 1

2006-07 L.Poznan 19 0

2005-06 A.Wronki 16 0

2004-05 A.Wronki 10 0
 
Cevap: Sezgin'den transfer seferi



Gurbetçi oyunculara yönelmemiz lazım..Keske en başta Nuriyi getirsek ama hayalden öte bence:;)
 
Cevap: # Taner Yalçın & Tunay Torun



Bu transferler bitme aşamasındaymış... Cenk Tosun transferi'de bitmiş bu arada. (Tribündergi'de birisi anlaşıldı demiş.)
 
Cevap: # Taner Yalçın & Tunay Torun



Keske bu haber dogru olsa. Taner - Tunay - Mehmet Ekici - Omer Toprak - Ilkay - vs vs bu oyunculari almamiz sart. Ama Adnanlar'in oldugu yerde boyle bi vizyon uzak duruyor.
 
Cevap: # Taner Yalçın & Tunay Torun



bu isimler olabilitesi yüksek transferler. cok da isabetli olur. Taner ve Tunay potansiyeli yüksek ama takimlari degerlendiremiyor pek. alirsak simdi aliriz. yoksa zor.
 
Cevap: # Taner Yalçın & Tunay Torun



Taner ve Tunay olabilir,Tunay agir bir sakatlik gecirdigi icin oynayamadi,cok büyük bir yetenek ama Hamburg genelde söhret oyunculari oynatmayi tercih ettigi icin 1-2mio€ya alinabilir,Taneri hic izlemedim ama yetenekli oldugu söyleniyor,Mehmet Ekici ve Ilkay imkansiz,bosuna inanmayin
 
Cevap: # Taner Yalçın & Tunay Torun



bu 2 transfer olursa iyi ve yerinde olur zaten şu anda oyniyan oyuncularda kötü olma ihtimali yok
 
Cevap: # Taner Yalçın & Tunay Torun



Tunay Baros'u andırıyor tarzıyla.Geleceği parlak bir forvet.Hamburg'un forveti çok zaten, alınabilir.



Taner de iyi bir orta sahadır. Bastırsınlar parayı alsınlar, işe yarar adamlar.
 
Üst Alt