Tuncay Şanlı'ya Nasıl Bakarsınız? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tuncay Şanlı'ya Nasıl Bakarsınız?


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'nın ani transferiyle kanat pozisyonu sıkıntısı iyice belirginleşti. Üstelik banko oynayacak bir yerli oyuncuyu kaybettik ki bu sorunu daha da vahim hale getiriyor. İki kanada da yabancı alınma ihtimali zor olduğuna göre alınacak kanat oyuncularından biri yerli olmak durumunda. Bunun için de güzide Süper Ligimizde pek fazla tercih şansımız olmadığı gibi olanların da fiyatları el yakan boyutlarda. Bu durumda alternatif isim olarak 4 yıldır yurt dışında olan ve Wolfsburg'da rezerv oyuncu konumunda olan Tuncay Şanlı akla geliyor. Tamam bu adam son 2 yıldır doğru dürüst futbol oynamıyor, kariyeri hızla gerileyen bir futbolcu, ayrıca fb eskisi ve fb yalakası. Ama artı yönleri de yok değil. Henüz olgunluk döneminde ve daha uzun yıllar futbolunda içinde olabilecek bir yaşta. Ayrıca hızla düşen kariyerini yeniden çıkarması ve "Ben daha bitmedim" sözünü gerçeğe dönüştürme derdinde olabilecek bir isim. 3 yıl önceki haliyle Türkiyenin en iyilerinden. Ligi tanıması ayrı bir avantajı. Üstelik onu destekleyebilecek bir antrenörle çalışma şansı var. Bonservisi çok makul düzeylere inmiş durumda. Hatta bedavaya bile kiralayabilir onu Wolfsburg yönetimi. Orjinal mevkii orta sahanın ortası olmasına rağmen her iki kanatta ve yardımcı forvet pozisyonunda görev alabiliyor. Yani joker olarak pek çok mevkide kullanılabilecek birisi.



Ama işte zamanında yaptığı hindi vb hareketlerden ötürü camianın kolay kabullenebileceği biri değil. Fakat daha önce de benzerlerine şahit olmuştuk. Baliç olsun Kazım olsun Servet olsun alınmadan önce herkesin karşı olduğu isimlerdi. Ama sonradan alışanlar da oldu alışmayanlar da. Ben bu konuda nötrüm açıkçası. Daha iyi isimler alınacaksa gelmesin derim ama ihtiyaç durumunda düşünülebilecek birisi.



Sizin görüşünüz ne olur bu konuda..
 
Cevap: Tuncay Şanlı'ya Nasıl Bakarsınız?



herkesi görüşüne saygı duymak lazım. konu köpe gitsin felan ayıp olur.



gereksiz transfer olur olduğu yerde kalsın lavuk
 
Cevap: Tuncay Şanlı'ya Nasıl Bakarsınız?



tuncay bugün büyük ihtimal ingiltereden bir kulübe imza atacak. kiralik olacagi söyleniyor ( twitterda okumustum kimizn yazdigini hatirlamiyorum )
 
Cevap: Tuncay Şanlı'ya Nasıl Bakarsınız?



lan bu bize sampiyon oldukları sene ezik taraftarıyla birlikte küfürler etti. kalsın istemez bu kanı bozuk herifi.
 
Cevap: Tuncay Şanlı'ya Nasıl Bakarsınız?



Hiç hoş bakmam. Bir baba hindi olayını unutmadı bu taraftar. Gitsin nerelerde sürünürse sürünsün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt