GSC Portal - Turgay Kıran: "Ben seçimde oy kullanmayacağım, oy verecek bir aday yok!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
838463.jpg


Turgay Kıran, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Galatasaray'ın eski yöneticisi Turgay Kıran çarpıcı açıklamalar yaptı. Kıran; Arda Turan, Fatih Terim, Dursun Özbek ve sarı kırmızıların son durumu hakkında görüşlerini dile getirdi.

Arda Turan'ın Başakşehir'e Transferi

-Dursun Özbek'in paramız yok demekten bir şansı yoktu. Fatih Terim'den kaynaklı Galatasaray'ın bir hamle şansı yoktu. Türkiye'de Arda Turan'a bu paraları verebilecek çok fazla takım yoktu ve Arda Başakşehir'e transfer oldu. Yani ben Galatasaray'ın teşebbüs yaptığına inanmıyorum. Fatih Terim'le arası bozuk olduğu için bir hamle yapılmadığına inanıyorum.Işıl Alben ve Muslera, Arda Turan'ı takipten çıkardılarda duygusal yaklaşmışlardır. Galatasaraylı Arda'nın Başakşehir'e gitmesi herkesi üzmüştür.

Galatasaray'daki Seçim

-Dursun Özbek, sürekli bir şeyler söylüyor,çabalıyor ama olmuyor. Seçimle ilgili yapılan yorumlarla alakalı olarak, genel kurul Dursun Özbek'le ilgili gerekli cevapları verecektir. Ben seçimde oy kullanmayacağım, oy verecek bir aday yok. Mustafa Cengiz'in bir gücü yok. İnan Kıraç, Serdar Eder ve Ahmet Ocaklı bu seçimi belirleyecekler.

Galatasaray'da Kriz Var

Galatasaray'da bir kriz var, Dursun Özbek iyi bir tablo çizmeye çalışıyor ama görüntü iyi değil. Hatırlayalım Galatasaray Otelini de 3 sene önce bitiriyorlardı. Ben bu seçimi hukuka taşımayacağım, tüzük ne diyorsa odur ve yönetimin bu tüzüğe saygı göstermesi gerekiyordu. Ben kısa bir süre içinde tekrar seçim olacağına inanıyorum.

Fatih Terim Sözleri

-Fatih Terim, Arda Turan ile milli takımda bir sorun yaşamıştır, orada kalmıştır keser atar. Dursun Özbek Fatih Terim hamlesiyle doğru bir hareket yapmıştır. Fatih Terim, tecrübesi ve hırsıyla Galatasaray'da başarılı olacaktır. Serdar Güzelaydın ile Fatih Terim beraber çalışacaklar ve biz de onları göreceğiz. Galatasaray'da rüştünü ispat edecektir, başarılı olacaklarına inanıyorum. Para sorunu tek problem olarak gözüküyor.

Transfer Açıklaması

Transfer konusunda Fatih Terim yardımcı olacaktır, kendi cebinden transferler yapabilir, geçmişte Galatasaray basketbol takımlarına bile paralar vermiştir.
Terim iyi bir Galatasaraylı onun elinden geleni yapacağına inanıyorum. Fatih Terim ile ligin 2. yarısında başka bir takım izleyeceğiz. Fenerbahçe maçlarında bile takımın havası değişecektir. Dünya futbolunun önemli teknik adamlarından biridir Fatih Terim.

Ajansspor




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mayıs'ta seçim vaadinde bulunan Mustafa Cengiz'i desteklemeyen herkes tabuta bir çivi çakmaktadır. Oy hakkı olup da mazeretsiz kongreye teşrif etmeyenler ihraç edilmeli. Bıktım artık bunların güç oyunlarından.
 
Turgay Kıran bunu derken:"İnan Kıraç, Serdar Eder ve Ahmet Ocaklı bu seçimi belirleyecekler."

Serdar Eder'de önceki gün yaptığı açıklamada bunu söylemişti: "Derin Galatasaray konusu da bir şehir efsanesi. İnan Kıraç, Ahmet Ocaklı ve benim ‘Derin Galatasaray’ olduğumuz efsanesi var. Derin ya da sığ Galatasaray diye bir şey yoktur. Galatasaray bir bütündür."

Galatasaray'ın Kara Kutusu Serdar Eder Açıklamalarda Bulundu!
 
Galatasarayi kurtaracak proje ben de dedi seçimde fark yedi arkadan işler çevirdi gündeme gelmek için mücadelesini sürdürüyor enteresan bir insan
 
Üst Alt