# Turgut Doğan Şahin | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Turgut Doğan Şahin


Turgut Şahin Galatasaray'da



Transfer çalışmalarını sürdüren Cim Bom, Ankaragücü'nden ayrılan Turgut Doğan Şahin'i kadrosuna kattı.



fft1mm1312669.jpg




Galatasaray, 22 yaşındaki oyuncuyla 4.5 senelik sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Samsunspor’da müthiş bir performans sergileyen başarılı forvet oyuncusu, Ankaragücü’ne transfer olmuştu. Ancak ayak parmağı kırıldığı için ligin ilk haftalarında forma giyemeyen Turgut, Başkent temsilcisinde iki gol atmıştı. Her iki ayağını da kullanan, hem son vuruşlarıyla, hem de asistleriyle etkili olan genç oyuncu, stiliyle Milan Baros’a benzetiliyor. Turgut, Ali Sami Yen’de Ankaragücü’nün Galatasaray’ı 4-2 yendiği ve sonrasında Rijkaard’ın gönderilmesine neden olan maçta çok iyi bir performans sergilemişti.



Raşit Altun
 
Cevap: #Turgut Doğan Şahin



Haber doğru olabilir..Td'de Ankaragücülü futbolcularda anlaştığını söylüyor..Turgut bank asyadan biliyorum, Hızlı ve dribling yapabilen bir oyuncu.Samsundan 1M civarı Ankaragücüne transfer olmuştu.Alternatif açısından böyle oyuncular alınması iyi;)
 
Cevap: #Turgut Doğan Şahin



Ne güzel işte, böylelikle forvet mevkisinde pek bir harcama yapmamış oluruz. Orta sahaya da Biglia'yı kaleye de Hayrettin'i aldık mı transfer meselesini kapatırız.
 
Cevap: #Turgut Doğan Şahin



Ümit milliye gidiyormuş ayrıca..Adem yanına Cenk'ide alırız:D,Şaka bir yana bence yabancı forvet gelecektir..Yerli kalitemiz çok düşük,Ayrıca yedek kulübesinide güçlendirmemiz lazım..Maçın kaderini değiştirecek adamlar bulunması lazım..
 
Cevap: #Turgut Doğan Şahin



Stat açılışına katılacak bomba transferlerden biri Turgut'tu demek. Hadi bakalım, doğruysa hayırlı olsun. :)
 
Cevap: #Turgut Doğan Şahin



Çift forvetli sistemde sağ forvet veya 4-3-3'te ileri üçlünün sağında oynar. Yani biz her halükarda santrafor alacaz. Turgut iyi bir fırsat transferi.....
 
Cevap: #Turgut Doğan Şahin



Herkezle , en fazla 3.5 yıllık anlaşma yaparlar... Yaşı kaç olursa olsun... Turgut 4.5 Yıllık imza atmış :D
 
Cevap: #Turgut Doğan Şahin



Stili bence Kazım'a benziyor.Mevkileride aynı..Ofansa dönük her yer.Sezgin için yaptığı mantıklı transferlerden biri olur;)
 
Cevap: #Turgut Doğan Şahin



Şahin krizi!

A.Gücü, sezon başında 900 bin dolar artı 2 oyuncu karşılığında Samsun’dan transfer ettiği Doğan Şahin’in alacaklarını ödemeyi ihmal etti. Oyuncu boşa çıktı!15/01/11 13:00

Sezon başında büyük takımların da transfer listesinde olan ancak A.Gücü’nün 900 bin dolar artı 2 oyuncu vererek renklerine bağladığı Doğan Şahin, takımıyla olan sözleşmesini feshetti.



Kulüpten yaklaşık 400 bin TL alacağı bulunan genç oyuncu, bu parayı tahsil edemeyince TFF’ye fesih başvurusunda bulundu, A.Gücü kulübüne de ihbarname çekti. Ödeme konusunda kendisine 1 aylık süre verilen Başkent ekibi, oyuncusuyla 100 bin TL para ve 270 bin TL’lik bir ev karşılığında anlaşmaya vardı. Ancak 1 aylık süre içinde Sarı-Lacivertliler, bu yükümlülüğünü de yerine getirmeyince, Doğan Şahin tek taraflı olarak sözleşmesini feshetti.



Gelişen bu olaylar üzerine Onursal Başkan Melih Gökçek ve kulüp başkanı Ahmet Gökçek’in çok sinirlendiği bildirilirken olayda ihmali bulunduğu belirtilen kulüp genel menajeri Ender Yurtgüven’in istifa ettiği öğrenildi. Bu arada oyuncunun ve kulübün avukatlarının bir araya gelerek uzlaşma sağlamak için görüştüğü gelen bilgiler arasında.



HTSPOR / Tahir KUM
 
Üst Alt