Turgut Doğan Trabzonspor'da İddiası - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Turgut Doğan Trabzonspor'da İddiası


Cevap: Turgut Doğan Trabzonspor'da İddiası



Adnan'la Aziz'in hangi konuşması ortada onun bunun hamsisi? Onur, Giray, Egemen alnının akıyla çabalamasa ve Burak Yılmaz'ın yanlışlıkla orta yapmasıyla gol olması olmasa, Colman, P.ç Serkan gibi toğçularla şike'nin kralını yapıyordunuz.
 
Cevap: Turgut Doğan Trabzonspor'da İddiası



Ulan çocuğun yazdıklarına bak yahu. Şikeyi biz getirmişiz. Bir tane beyin özürlü bir laf atıyor ortaya, yıllarca aynı şey söyleniyor. Yavşaklar
 
Cevap: Turgut Doğan Trabzonspor'da İddiası






Avrupa macerasinda o kadar destekledik sizi. Gelip yaptigina bak. 3-0 koydugumuz mactan sonra bi arkadas sizin forumlardan birini gostermisti burda. Teknik direktorunun dahi mac sonrasi destek verdigi bir camiaya agziniza ne gelirse soylemisdiniz. Yazik size be. Misillemeyi gecen yil yapmistiniz Baris'i alarak ne cabuk unuttunuz? Yoksa isinize mi gelmiyor :)
 
Cevap: Turgut Doğan Trabzonspor'da İddiası



Avrupa macerasinda o kadar destekledik sizi. Gelip yaptigina bak. 3-0 koydugumuz mactan sonra bi arkadas sizin forumlardan birini gostermisti burda. Teknik direktorunun dahi mav sonrasi destek verdigi bir camiaya agziniza ne gelirse soylemisdiniz. Yazik size be. Misillemeyi gecen yil yapmistiniz Baris'i alarak ne cabuk unuttunuz? Yoksa isinize mi gelmiyor :)



Trabzonspor benim için bitmiştir. Biz bunlara destek verdikçe onlar bize saldırıyor şerefsiz köpekler.



Şenol Güneş gibi adamı yakında ıslıklar gönderirsiniz siz.



Siz anca maçlar öğlen 12 den önce oynanırsa şampiyon olursunuz
 
Üst Alt