Türk Futbol Tarihinde Bir İlk! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Türk Futbol Tarihinde Bir İlk!


185217_696f9809ab79477192db0c40c36f89b3.png

Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor'a konuk olan lider Galatasaray, söz konusu karşılaşmada çıkardığı kadroyla tarihe geçti.

Sarı-kırmızılı ekip, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda maça 11 yabancı futbolcuyla çıktı. Galatasaray, böylece Süper Lig tarihinde 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıkan ilk takım oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Atiker Konyaspor maçında Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Latovlevici, Feghouli, Belhanda, Ndiaye, Rodrigues, Fernando, Gomis 11'ini sahaya sürdü.

Galatasaray'ın ligde 19 puan topladığı ilk 7 haftalık bölümde 11'in değişmez isimlerinden biri olan stoper Serdar Aziz, Fenerbahçe derbisi öncesinde kart sınırında olması gerekçesiyle Tudor tarafından kulübede oturtuldu.

İlk 7 haftada 5 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Tolga Ciğerci ise sakatlığı nedeniyle Atiker Konyaspor maçında forma giyemedi.

NTV Spor

GSCimbom Portal
 
feyse gördüm doğru mu bu :D

Mircea Lucescu, Galatasaray’ın 11 yabancı ile çıktığı haberini alınca stadyumu terk etti. (DHA)
 
Yerli futbolcular da şapkayı önüne koyup, biraz düşünmesi lazım. Sorun serbest olmasında değil. 11 tane Abdulkadir gibi, Çağlar Söyüncü gibi futbolcuyu izlemeyi yeğlerim ben.
 
abdulkadir ayarinda 1 yabanci bulup almak icin ciddi paralar gerekli

eger yerlin kaliteliyse zaten oynar yani

Suç yerli futbolculardan ziyade altyapıda ve antrenörlerde. Sen düzgün eğitim veremediğin birinden Einstein olmasını bekleyemezsin. Gerçekten düzgün yetenekte futbolcular da iyi altyapı eğitimi alamadıkları için heba oluyorlar. O kadar sene okullarda İngilizce eğitim veriliyor ama hangimiz düzgün İngilizce konuşabiliyoruz ?
 
Üst Alt