Türk Futbolu Tarihi Truva Görsün! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Türk Futbolu Tarihi Truva Görsün!


Cevap: Türk Futbolu Tarihi Truva görsün!



Olay basit bir şakadan ibaret. Fener'lilerin biletler nasıl biter kesinlikle Galatasaray'lıların parmağı var paranoyasından yola çıkılarak, Fener taraftarının internete yüklediği bilet fotoğrafları linklenerek biletler bizde geyiği başlatıldı, Fener taraftarı ve medya da buna inandı.

Hatta bazıları eski Beşiktaş maçı bilet resimleri koymasına rağmen, Fener taraftarı inanmayı sürdürdü.



Zaten böyle bir şey etik değil ve sanırım yasa dışı.
 
Cevap: Türk Futbolu Tarihi Truva görsün!



ahaha süper olur 3-4 bin kişi stada FB forması ile girip içeride altlarındaki Galatasaray formaları çıkarabilir. ( Beşiktaşlılar yapmıştı galibi bunu bir kere )
 
Cevap: Türk Futbolu Tarihi Truva görsün!



Twitter'a ugramamıstım şimdi bakıyorumda buyuk olasılıkla jb yapıyoruz geyikleri dönüyor.. Ama eger gerceklesirse sıkıntı olabilir Bu yuzden kulupte ceza görebilir sanırsam ceza sınırındayız hic gerek yok insallah jb dır o korku onlara yeter:D
 
Cevap: Türk Futbolu Tarihi Truva Görsün!



Yalan haber beyler. ultrAslan forumlarında Fenerbahçe'lilerin konuyla ilgili twitterda ve forumlarında yazdıklarını okuyup dalga geçiyorlar.
 
Biletleri Galatasaray taraftarımı aldı ?



5 dakikada tükenen derbi biletleri için öyle bir iddia ortaya atıldı ki..



Dün satışa çıkan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletlerinin 5 dakika içerisinde tükenmesi sonrası sosyal medyada çeşitli dedikodular ortaya atıldı.



FENER TARAFTARI İSYAN ETTİ



Haftasonu oynanacak derbi maçın biletleri satışa çıkmadan tükendi. Sabah saatlerinde satışa çıkan yaklaşık 15 bin bileti almak isteyen taraftarlar daha siteye bile giremeden 5 dakika içerisinde 'biletler tükendi' ibaresiyle karşılaşınca isyan etti.



BİLETLERİ GS TARAFTARLARI MI ALDI?



Bu yaşananlaların ardından bugün öğle saatlerinde sosyal medya da ortaya atılan iddialara göre; satışa çıkan biletleri Galatasaray taraftarının organize bir şekilde hareket ederek satın aldığı yönünde. Çeşitli forum sitelerinde satın aldıkları biletlerin fotoğraflarını yayınlayan Galatasaray taraftarları adeta nispet yaptı.



Biletix'ten açıklama geldi



17 Mart 2012 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasının biletlerinin satışı sadece Fenerbahçe Kongre üyelerine, Fenerbahçe Taraftar Kart ve Fenercell sahiplerine yapılmıştır. Ayrıntılı açıklama Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılacaktır.



STADA BAYRAK DİKECEKLER İDDİASI



UltrAslan yöneticilerinden ismini vermek istemeyen bir kişinin bu konuyla ilgili yapmış olduğu açıklama bu iddiaları doğrular nitelikte. Yapılan açıklamaya göre, biletleri alan Galatasaray taraftarları stada Fener taraftarı gibi girecek. Bu sayede Galatasaray bayrağını parçalar halinde stada sokacak taraftarlar, maçın ilerleyen bölümlerinde bu parçaları birleştirip sahaya girecek.



YOKSA OYUN MU?



Konu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, ortaya atılan dedikoduların maça alınmayacak olan Galatarasay taraftarlarının bir oyunu olabileceği iddiası üzerinde de duruluyor. (Kralspor)
 
Cevap: Biletleri Galatasaray taraftarımı aldı ?



fenerin biletler ilk gün kongre üyelerine ikinci gün fener kart sahiplerine son gün diğer taraftarlara satılıyor oda kalırsa nasıl almış bizimkiler bileti fener yönetimi uydurmuştur bunu taraftar bilet alsın diye
 
Cevap: Türk Futbolu Tarihi Truva Görsün!



Biletler tükenince Fenerli arkadaşlarım bile kale arkasını karaborsadan 150 liraya almışlar.. Çok zahmetli ve organize olunması gereken bir iş.. Federasyonun getirdiği adaletsiz bir kural. Umarım seneye durum düzelir.



Truva olayına dönersek bence rakibi gerer mi motive mi eder tartışılır ama o statta bişeyler gerçekten olağanın dışında gelişiyor. Taraftar kardeşlerimize zarar gelsin istemeyiz umarım olmaz böyle bir hadise..
 
Üst Alt