Türk Irkı Var mıdır Yok mudur? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Türk Irkı Var mıdır Yok mudur?


Küfürsüz güzel bir müsabaka olsun.
İyi olan kazansın.

fight_logo_350.png
 
Şuna hususa dair kısa bir açıklama yapayım. Türk ırkının varlığının en önemli dayanağı dildir. Dilin oluşumu hatta ırkın oluşumu için coğrafi bir izolasyon gerekir. Bu olmazsa dilin ve ırkın oluşması imkansızdır. Aynı dil ailesinden pek çok farklı dilde oluşabilir hatta bunun içinde birbirine karışmamak gerekir moğolca korece tunguzca vs. Ama aynı kültür çevresinde artan nüfusla birlikte dile benzer kelimelerin girmesi tabiidir. Ama bahsettiğim süreç için önemli bir birikim gerekiyor 10 20 yılla ifade edilemeyecek kadar.
 
21. yüzyılda hala IRK ve din üzerinden toplumlar savaşa sürükleniyor, çökertiliyor.

Irk vs geçelim bunları. Gen haritası çıksın dünya da saf hiç bir ırk çıkmaz.

Bu coğrafya da yaşayanların da çoğu ya Balkanlar, ya Rum, ya Çerkez, ya Kürt ve Arap vs gibi çeşitli fraksiyonları barındırıyor.

Sonra ne mi oluyor 1 avuç toprağı paylaşamayıp birbirine giriyorlar.

Din ise kul ile Allah arasında değil dibine kadar mahalle baskısı ile siyasi bir biçimde kirletilerek yaşanıyor. Kötü insanlar günah çıkartmak için namaz kılıyor, cami de güzel ahlak anlaytması gerekenler siyasi propaganda yapıyor, insan ayırıyor.

O yüzden geçelim bu masalları. Bu kafa düzelmedikçe bizden bir halt olmaz.
 
Türklerin varlığının diğer bir kanıtıda çinlilerin kayıtlarından öğreniyoruz. Bu yıllıklarda Türklerin geldiğini akınlar düzenlediklerinden bahsederler. Göçebe bir kültürün parçası olduğu için Türk ırkı hayvancılığın yanı sıra ekonomisini ayakta tutabilmesi için akınlar düzenliği güneybatı asya ve güneydoğuya doğru Çinliler Hintliler zaman zaman Persliler ile karşılaşmalar oluyor. Tabii bunun sonucunda eğer bir eşleşme olmuşsa bu ırkın saf yapısını bozar buda bir kültürü oluşturur. Kültürler sentezdiler ırklar değil. Irk oluşmuştur çünkü uzun bir süre diğer ırklarla karışmamıştır. Bu ikisi su götürmez bir gerçek üstelik Japonlar(ada da kaldılar) ya da diğer Asyalı kavimler Avrupa'ya gittiklerinde eski dillerinden kopup yeni bir dil ortaya çıkarıyorlar.
 
Son düzenleme:
bir milletin ferdi olup aynı şeyleri yaşayabilmek ,aynı amaç için uğraşmak,ortak nesiller yetiştirmek için çalışmak çabalamak,yadırgamayacağımız ahlak ve etik değerleriyle yaşamak ve yaşatmak güzel.

ama ırk üzerinden bir milletin diğer bir millete üstünlüğünü savunmak kadar saçma bir şey yok.
 
İnsan kendini hangi ırktan hissediyorsa odur benim gözümde. Yoksa bir kan ver dna a bakayım, kafanı uzat arkasında kemik var mı gibi kanıtlama merasimlerini geçiniz. Türk olmakla ister gurur duyarsın ister duymazsın lakin tarihimizde bir gerçek var ki günümüzde dünyadaki çoğu gelişmiş ve modern gözüken ırktan daha şerefli ve sefkatli yaşamış yaşatmisiz, hiç bir şeyle gurur duymayan biri en azından bundan gurur duyabilir özellikle Türk düşmanlarına söylüyorum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Rıvayetlere göre 1923 yılında aya kurduğumuz koloni şuan dünya teknolojisinden 1000 yıl ileride Türkler dünyaya tekrar hükmetmeye başladıgında diger ırkları ayda ki fabrikada calısmak için götürecegiz


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Üst Alt