Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv] | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vinc-15.jpg
 
BURASI ASLANTEPE! GALERİ

185299574.jpg


Galatasaray Kulübü'nün uzun süren uğraşların ardından hayata geçirdiği Aslantepe Projesi'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



20 / 12 / 2008 01:40











Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi içerisinde yer alacak olan yeni stadın inşaatı devam ediyor. Gece vardiyasıyla birlikte stadın dört tarafında çalışmalar sürerken ortaya ilginç kareler çıkıyor.



Bittiğinde Avrupa'nın en modern stadyumlardan birtanesi olacak bu devasa tesis, Galatasaray Spor Kulübü ve Türk Telekom arasında imzalanan sponsorluk anlaşması gereğince, stadyumun adı 2009-2010 sezonundan itibaren 10 sezon süreyle "Aslantepe Türk Telekom Arena Stadı" olarak kullanılacak.



889410646.jpg




Canaydın döneminde yıllar süren uğraşlar sonucu hayata geçirilen bu dev proje, gece vardiyaları da dahil olmak üzere 29 Ekim 2009 tarihinde bitirilmek üzere tüm hızıyla devam ediyor.





















 
öf ülen öfffffff..:D

şu haliyle bile çok güzel şerepsizim..:D

eeeeee, türküyenin en büyük güzide takımınada bu yakışırdı demi aslan parçalarım benim..:D
 
kayserinin stadının taraftar destegi olarak bizimkinden daha iyi olcagını dusunuyordum tribünler yakın ve bogucu bi stad havası vardı ama su resimleri görünce buradan galibiyet alan takımın alnından öpmek lazım:D(rakip için diyorum)
 
Her maç stadı doldurursak yenemeyeceğimiz takım yok.Murat Kayseri'nin stadıyla yeni Ali Sami Yen'i neden karşılaştırıyorsun.



dedimya tribünler yakın flan bi ispanyol stadı gbi diye dusunuyordum bizimkini biraz daha uzak dusunuyordum yani etkisi olur ama bi ispanyol bi ingiliz stadı gibi olmaz die dusunuyodum resimler suan için yanılttı inş bittikten sonrada yanılırım. sadece bi stadın 50 bin 60 bin olunca obur staddan guzel oldugu anlamına gelmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt