Turkcell, Vodafone, Türk Telekom vb. Hizmet Teklifleri - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom vb. Hizmet Teklifleri


Turkcell 40 TL'lik pakedim 3 gb gündüz 3 gb geceydi. Ancak hem müşteri hizmetlerini darlamam hem de Turkcell'in bütün kampanyalarından bir şekilde faydalanmam sonucu geçtiğimiz ay 30 gb'a yakın internet harcamam oldu
 
Türk Telekom mobil kullanan arkadaşlar, sözleşmenizin bitimine az kaldıysa ve alt paketlerden birindeyseniz, Faturalıda 10 GB paketine geçiş yapabilirsiniz.

Online İşlemlere bilgisayar üzerinden giriş yapıldığı zaman, ilgili pakete geçişe bazen sistem izin veriyor. Ardından müşteri hizmetlerini arayıp 12 ay taahhüt vererek kullanabiliyorsunuz.

Ben yaklaşık 2 ay önce bu şekilde geçtim. Şu anda;

10 GB internet 1000 dk her yöne 1000 sms her yöne, ayda 29 TL (Faturalı)

Sistem açığı mıdır, kasıtlı bir şey midir bilmiyorum. Tabii hala devam ediyor mu kontrol etmedim. Telefondan Online İşlemlere girdiğinizde göremeyeceğiniz bir çok teklif PC'den girince çıkıyor.

NOT: Bazı tarifeler, mevcut üye geçişinde daha pahalı olabiliyor. Düşündüğünüz tarifenin ismini Türk Telekom'un sitesinden aratıp, detayları dikkatli inceleyin.
 
4 gb 1000 dk 1000 sms 50 küsür lira turkcell var ama aylık internet harcamam 15-20 gb'dan aşağı düşmemiştir hiç. Fazla ücret de ödememişimdir.
 
Ekli dosyayı görüntüle 57179


bende bundan var sosyal medya spotify falan kotadan düşmüyo vodafone içi sınırsız diğerleri 2000 dk 75 liraya taahhüt verdim 2 sene
Ben bunun youtube olanina gecmeyi düşünüyorum red 20 plus mu neydi adi ama bulunduğum cehennemden düzgün cekmiyo vodafone, düzgün cekse hemen gecerim

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
 
Sabit internet konusunda da ; Superonline fiber alt yapısı olanlar Millenicom'u değerlendirebilir. Turkcell üzerinden güzel teklifleri var.

Türk Telekom fiber alt yapısı olanlara da NetSpeed önerebilirim.
 
Üst Alt