Türkiye'yi Haritadan Sildiler! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Türkiye'yi Haritadan Sildiler!


coca-cola-turki-182514607.jpg




[h=2]Coca Cola’nın Londra Olimpiyat Parkı’na yerleştirdiği rozet değişim merkezinde yer alan haritada skandal![/h] Coca Cola'nın Londra Olimpiyat Parkı'na yerleştirdiği rozet değişim merkezinde yer alan harita Yunanistan'da büyük kızgınlık yarattı.



Hazırlanan haritada Yunanistan ve Türkiye'nin yer almaması ülkemizde çok sorun yaratmış gibi görünmese de Yunanistan, özellikle Olimpiyat Oyunları'ndaki öncü rolü nedeniyle Coca Cola'ya büyük tepki gösterdi. Bu harita gazete sayfalarına ve TV programlarına konu oldu.



Sonuçta Coca Cola Yunanistan'dan özür dilerken haritanın bugün düzeltilmesi bekleniyor. Özür metninde Türkiye'den ise "Yunanistan ve bazı ülkeler" olarak bahsediliyor.



Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent'in ülkesini harita dışında bırakması uluslararası kaynaklar tarafından alay konusu yapılmış durumda.
 
Cevap: Türkiye'yi Haritadan Sildiler!



tamamen siyasi baska hiç bişey degil yunanıstanında itiraz eetmesii gundeme gelmek için danısıklı dovus
 
Cevap: Türkiye'yi Haritadan Sildiler!



Ben bu haritada Türkiye'ye karşı bir şey görmüyorum. Çok kabaca çizilmiş sadece ve belli olmayan çok yer var. Abartmayalım her şeyi de.
 
Cevap: Türkiye'yi Haritadan Sildiler!



Bize ne kola markasının haritasından, koca Türkiye bir kola firmasını mı ciddiye alacak?
 
Cevap: Türkiye'yi Haritadan Sildiler!



siyasi degil bence.. tamamen dangalak vurdumduymaz bir grafikerin isi.. corel veya illustrator gibi bir programda auto-trace bile yapmis olabilir hirbo tek tek cizmek yerine..



gozden kacmistir diye dusunuyorum..
 
Cevap: Türkiye'yi Haritadan Sildiler!



Bu resimde 'artniyet' olduğundan adım gibi eminim , İngilizlerden ne beklenirdi zaten , ama bişeyi atlamışsınız gerizekalılar harita KIRMIZI-BEYAZ buda bütün artniyetli ingilizlere kapak olsun.
 
Üst Alt