"Tutturmuşlar F.Bahçe Cumhuriyeti diye!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Tutturmuşlar F.Bahçe Cumhuriyeti diye!"


de887unal-Aysal.jpg




Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Telegol programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Devamı GSC Portal'da
 
Cevap: "Tuturmuşlar F.Bahçe Cumhuriyeti diye!"



Bu adamın elini öperim ben arkadaş .Bu nasıl bir dik duruştur.eating your ball Ünal Başkan :D
 
Cevap: "Tuturmuşlar F.Bahçe Cumhuriyeti diye!"



Lan diyorum ya ; lavuğun biri , bir akşam rakıyı fazla kaçırmış . Şimdi bilmem kaç zıttrilyon fenerli de bu sözün peşinden gidiyor ...
 
Cevap: "Tuturmuşlar F.Bahçe Cumhuriyeti diye!"



Biz bunu aylardır söylüyoruzda Ünal Reis'in ağzından bi başka oldu bu.. :D
 
Cevap: "Tuturmuşlar F.Bahçe Cumhuriyeti diye!"



Başkan ve yönetim bu konularda dik duruşunu bozmuyor helal olsun arkanızdayız..
 
"Tek Cumhuriyet Türkiye'dir"



Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Kanaltürk Televizyonu'nda yayınlanan Telegol programında Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.



İşte Aysal’ın gündem yaratacak açıklamaları: Türk futbolunun baş aktörleri olarak bizler, kanunları ve kuralları değiştirmeyi bir yana bırakıp, kendimizin spora, futbola bakış açısını ve süre gelen düşünce yapımızı değiştirmeliyiz. Bence Türk futbolunun kurtuluşu ve kavga ortamının yok olması için tek yol budur.



“Fener’in prestiji düşüyor”



Fenerbahçeliler kendilerini koruma içgüdüsüne giriyor. Buna ihtiyaçları yok. Kaldı ki bugün hâlâ kimsenin suçu yargı önünde kesinleşmiş değil. Aceleci davranıyorlar, bu da prestijlerine zarar veriyor. Bakın; ikide bir Galatasaray’ın adını ortaya atmasınlar. Biz taraf değiliz. Bizim için kurallar önemlidir. Futbol federasyonunun kuralları Ahmet’e başka Mehmet’e başka olamaz. Fenerbahçe hâlâ ‘biz büyük camiayız, bize bir şey olmaz’ diyor. Herkese sesleniyorum; ‘kurumlara ve kurallara saygı duymalıyız. Kuralları kendimize göre değiştirmeye kalkarsak bu işin içinden çıkamayız. Fenerbahçeli yöneticilerin yaptıkları açıklamalar bence Fenerbahçe’nin prestijini düşürüyor. Fenerbahçe Türkiye’nin önemli, prestijli markalarından biri, yazık oluyor.



‘Oyuna alet olmayız’



Sporda şiddet kanununun değişmesi sürecinde kimsenin önünde durmadık çünkü bu kanunda adaletsizlikler olduğuna inanıyorduk. Ama 58. maddenin değiştirilmesini kabul etmemiz mümkün değil. Çünkü bu Türk futboluna büyük zarar verir. Tutturmuşlar biz Fenerbahçe cumhuriyetiyiz diye. Ama bence gözardı ettikleri bir şey var. Burda tek bir cumhuriyet var, o da Türkiye Cumhuriyeti. İkide bir Galatasaray adını ortaya atmaları Galatasaray-Fenerbahçe sürtüşmesine sebep oluyor. Biz sporu yıllardır olan bu kavga ve sürtüşme ortamından çıkarmak istiyoruz. Bu yolda da kimsenin oyununa alet olmayız, dolduruşa gelmeyiz.



Fanatik
 
Üst Alt