uA'dan TFF'ye cevap | Tarih Bizi Yazar, Sizden Hesap Sorar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

uA'dan TFF'ye cevap | Tarih Bizi Yazar, Sizden Hesap Sorar


tarihhesapsorar.jpg




Sevgili Galatasaraylılar ve ultrAslanlar;



Son dönemde Türk futbolunda deprem yaratan şike ve teşvik iddiaları ile ilgili gelişmelerin ardından bir açıklama yapma gereği doğmuştur.



Öncelikle bilinmelidir ki ultrAslan, Galatasaray Başkanı Sayın Ünal Aysal başta olmak üzere tüm yönetimimiz, hocamız, futbolcularımızın yanındadır.



Futbolun bu kadar kir pas içinde olduğu bir dönemde tertemiz kalmamızı sağlayan ve başı dik yürümemize vesile olan herkese tüm Galatasaraylılar adına teşekkürü bir borç biliriz.



Bugüne kadar sessiz kalmamızı eleştiren tüm taraftarımıza saygı duyuyoruz. Ancak devam etmekte olan adli süreç ile gerilen ortamda yapılacak her açıklama farklı mecralara çekilerek yanlış değerlendirilebilir. Bu nedenle ultrAslan olarak bugüne kadar süreci takip ederek sessizliğimizi koruduk. Bundan sonra da her sağduyulu Galatasaray taraftarından beklentimiz tahriklere kapılmamaları ve sakin kalmalarıdır. Galatasaray’ın büyüklüğüne yakışan da budur.



Ancak bu, asla ve asla sessiz ve tepkisiz kalacağız anlamına gelmez. Dünyanın en büyük taraftar oluşumu olan ultrAslan, kurulduğu günden bu yana olduğu gibi yine Galatasaray için her yerde ve her platformda yerini alacak ve gerektiğinde de demokratik tepkisini gösterecektir.



Türkiye Futbol Federasyonu ve onlarla pazarlık yapan bir takım kulüplerin başkanları ve hatta tüm kamuoyuna şunu tekrar hatırlatmakta fayda var; ‘ Galatasaray Türkiye’dir!’.



Daha önce herkesçe malum olan durumlarda disiplin talimatı uygulamaya cesaret edemeyenler, 106 yıllık şanlı tarihi ile TFF’den daha büyük olan Galatasaray’ın Başkanı’nı tehdit etme cüreti ve gücüne sahip değildir! Al(ama)dığı kararlarla meşruluğu ve kime hizmet ettiği tartışılan bir Federasyon ve onun başındaki Başkanı’nın da Galatasaray Başkanı’na, yönetimine ve taraftarına akıl verme ehliyeti yoktur! Şike ve teşvik verdiği iddiası ile bugün tutuklu olan bir kulüp başkanını ziyaretini, ‘O benim kulübümün de başkanı’ sözleri ile yorumlayan ve tarafsız olması gereken TFF Başkanı’nın taraf olduğu son dönemdeki tutumları ile aşikardır. Söz konusu talihsiz açıklamayı yapan bir başkanın, 106 yıllık Galatasaray Kulübü ve 600 yıllık bir geleneği temsil eden Galatasaray Başkanı’na karşı ortaya koyduğu tavrın izahatı yoktur!



Bu şartlar altında Galatasaray’ı kirli masabaşı oyunlarına alet etmek isteyenlerin bu beyhude çabalarını yakından takip etiğimizi ultrAslan olarak tekrar belirtmekte fayda görüyoruz.



Tüm dünyada uygulanan futbolun kurallarını hiçe sayarak, Türk futbolunun geleceğine ipotek koyanlara gereken tepkiyi vereceğiz ancak bugün Galatasaray’ı linç etmeye çalışan ve ‘şike ve teşvik’ organizasyonlarının içinde olduğu yüce Türk adaleti ve kamuoyunun avukatlığını yapan savcılar tarafından açıkça iddia edilen kişi ve kurumların bir nevi sözcülüğüne soyunanların, TERTEMİZ kulübümüze dil uzatma hadsizliğini göstermesi karşısında yapmamız gereken birlik ve beraberliğimizi korumaktır.



Büyük Galatasaray taraftarı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Galatasaray armasının olduğu her yerde olacak ve desteğini de artırarak verecektir. Sizleri bu süreçte kulübümüze ve beraberinde Türk futboluna sahip çıkmaya davet ediyoruz.



Futbolu yeşil sahalardan masalara taşıyanların, yüce Türk adaletini ve kamu hizmeti yapan Emniyet ve Savcıların verdiği kararları hiçe sayarak hareket edenlerin yaptıkları yanlarına elbette kar kalmayacaktır. Bugün bu tarihi skandala imza atanlar, hem Galatasaraylıların vicdanında, hem de yüce Türk adaletinin önünde yaptıklarının hesabını vereceklerdir. Buna inancımız tamdır!



Türk futbol tarihinin altın sayfalarının altında imzası olan Galatasaray’ı, kirli oyunlarının ortağı yapmaya kimsenin gücü yetmeyecek, Galatasaray’ın büyüklüğü ve bütünlüğü bu hesapların içinde olanlara imkân vermeyecektir.



Yaşanan bu süreçte, diğer takımların taraftarlarının da büyük bir kısmının Sayın Başkanımız Ünal Aysal’ın ve Galatasaray’ın açıklamasını desteklediğini görmek bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Futbolu seven ve sağduyu sahibi tüm taraftarların da bu yaşananlara kayıtsız kalmayacağına inancımız tamdır.



Kulübümüzün yaptığı son açıklamayı anlama kabiliyetine haiz olmayan bir Başkan’ın, Türk futbolunun 106 yıldır lokomotifi olan Galatasaray’ı “Bugünü tarihe not düşün... G.Saray Türkiye’yi UEFA’ya ihbar etmiştir... Sonuçlarına hep beraber katlanacağız” sözleri ile suçlaması bir iş bilmezlik ve hedef saptırmadır...



TFF şunu unutmamalıdır ki; Galatasaray Spor Kulübünün kurucusu olan Büyük Galatasaraylı Ali Sami Yen, Türkiye’de futbolun gelişmesi için uğraş veren ilk Türk resmi spor örgütü Türkiye İdman İttifakları Cemiyeti’nin kurucularındandır. Bu cemiyet daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu’nun temelini oluşturmuştur. Kısaca TFF’nin Başkanı, başında bulunduğu kurumun temellerini atan Ali Sami Bey’in kemiklerini sızlatma hadsizliğinde bulunarak, özüne ihanet etmiştir!



Bir sözümüz de kime hizmet ettiği belli olmayan, vasfının ne olduğu ve varlığı tartışılan Kulüpler Birliği’ne!



Temelinde Türk futbolunda 4 büyükler olarak adlandırılan kulüplere karşı olarak kurulan ve Rahmetli Başkanımız Özhan Canaydın döneminde dağılmaya yüz tutmuşken yeniden toparlanan Kulüpler Birliği, o dönemde kendisine savaş açan ve birlikten ayrılan bir kulübün yanında durma omurgasızlığını göstermektedir... Tek derdi koltukları olan ve kasalarına kalacak paraları düşünen kulüplerin başkanlarının o camiaların asıl sahipleri olan taraftarları temsil etmediğini biliyoruz... Sağduyu sahibi, futbolu seven ve bu oyunun temizlenmesi için gerekli duyarlılığa sahip tüm taraftarları bir kenara ayırıyoruz...



Tüm bunların dışında Galatasaraylı olduğu bilinen tüm TFF Yönetim Kurulu Üyeleri’ni istifaya davet ediyoruz... Ayrıca Sayın Başkanımın Ünal Aysal’ın da bir karar vererek Galatasaray’a karşı Federasyon’un yanında tavır koyan ve yozlaşmış bir anlayışla hareket eden Kulüpler Birliği ile kulübümüzün tüm bağlarını kopartmasını ivedilikle talep ediyoruz!



Sonuç olarak Türk futbolunu maddi çıkarları düşünerek yönetmeye çalışan, yayıncı kuruluşun talimatlarıyla hareket etmeye özen gösteren TFF’yi Galatasaray Başkanı Sayın Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu başta olmak üzere, tüm Galatasaray camiasından özür dilemeye davet ediyoruz!



Başkanımızın daha önce yaptığı açıklamaya rağmen, “Ateşi üfleyerek söndürmeye çalışma” gafletine düşenler, yaptıklarının hesabını yine Yönetim Kurulumuz tarafından yapılan açıklamada olduğu gibi hem Türk halkının vicdanlarında hem de Uluslararası futbol camiası önünde vermek zorunda kalacaktır…



Sevgili Galatasaraylılar;



ultrAslan olarak yaşanan süreci yakından takip ettiğimiz tekrar ediyoruz... Lütfen müsterih olunuz... Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, sokaklarda alnı açık, başı dik yürümenin keyfi ile Galatasaray’ımıza desteğinizi ve hem Başkanımız Ünal Aysal hem de bizlere olan güveninizi sürdürünüz.



YAŞASIN GALATASARAY!

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ultrAslan!



Oğuz Altay

ultrAslan Genel Koordinatörü
 
Cevap: uA'dan TFF'ye cevap | Tarih Bizi Yazar, Sizden Hesap Sorar



Hayatımda ilk defa bir federasyon bu kadar tiksinmeyle karışık nefret ediyorum o adamların tipleri aklıma geldikçe cinlerim tepeme çıkıyo
 
Cevap: uA'dan TFF'ye cevap | Tarih Bizi Yazar, Sizden Hesap Sorar



Emre'yi de unutmamışlar hemen sansür koymuşlar. :tiphat:
 
Cevap: uA'dan TFF'ye cevap | Tarih Bizi Yazar, Sizden Hesap Sorar



Türkçe'yi düzgün kullanamadıktan sonra, efsane söz yazsan ne olur!



Galatasaray'ı diğer kulüplerden ayıran en büyük özelliklerinden biri; kültüre dayalı bir geçmişi, eğitime önem veren bir vizyonu olmasıdır.



Düzgün Türkçe her şeydir.
 
Cevap: uA'dan TFF'ye cevap | Tarih Bizi Yazar, Sizden Hesap Sorar



Guzel yapmislar. Helal olsun. Tff aklini basina almali.
 
Üst Alt