Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar - Sayfa 134 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Avrupa ligi eskisi gibi değil şampiyon olan direkt Cl'de 1.torbaya gidiyor her takım önemsiyor, özellikle liginde ilk 4'e girmesi zor olan Epl takımları kupanın direkt favorisi artık.
 
Bu sene çok güçlü takımlar var. İngiltere'nin 6 takımı zaten inanılmaz bütçelere kurulduğu için onlar favori. Liverpool ve Tottenham'da buraya katılabilir, çok yüksek ihtimal.

Bir anda Chelsea,Tottenham,Arsenal,Liverpool gibi dörtlü burada olacak. Hepsi ŞL kazanacak seviyede takımlar.

Bazıları diyordu ya.. "UEFA'ya kalalım orada şampiyon oluruz" Öyle kolay değil artık. "UEFA'yı kazanan ŞL'ye katılabilir" kuralı geldiğinden beri özellikle İngiliz takımları çok ciddiye almaya başladı. Ligden sadece 4 tanesi ŞL'ye gidebiliyor ama diğer 2 yüksek bütçeli takım gidemiyor. Bu yüzden burada şampiyon olup gitmek istiyorlar.

Açıkçası ben 4.olup direkt elenmeyi istiyorum. Bu sene şampiyon olmak daha önemli. ŞL'de devam etmemiz lazım.

Sadece direk ŞL gitme olayı değil,artık bütün büyük takımları büyük bütçeli takımları ŞL tek başına kaldıramadığından AL'de de büyük takım sayısı çok fazla.Kendi aralarında oynadıkları için AL de otomatik olarak mini bir ŞL'ye dönüşüyor o açıdan da önem kazanıyor.AL'nin şu an tek eksiği grup aşamasının varlığı.Gruplar kaldırılsın ŞL kadar olmasa bile ona yakın bir organizasyon olur.
 
Stoch yine çok güzel atmış Slavia Pragla Zenit'e. Üst tura çıktılar, muhtemelen pas pas olacaklar ama acıların çocuğunu seviyorum be nedense. Keşke 1.torbada olsaydık da eşleşip İstanbul'a getirseydik yine
 
20.00 Sevilla - Lazio (1-0)

Dz3DfRuXcAAQTIz.jpg
 
Üst Alt