UEFA, FFP'de Değişikliğe Gidiyor - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

UEFA, FFP'de Değişikliğe Gidiyor


PSG, City gibi kulüplere ceza gelmeyen yerde bizim gibilere ceza vererek zaten bu kuralın bir işe yaramadığını göstermişlerdi bir zahmet değiştirsinler yoksa azalan rekabet bitecek.
 
Psg-ManCity gibi takımlar için uygulanmayan FFP kriterleri mi ?

Herkes için adil herkes için aynı şartlar ile uygulanacaksa neden olmasın ki ? Şampiyonlar ligindeki rakiplerimiz bir transfer sezonunda 300 mil.€ bonservis bedeli harcayabiliyor bazı takımlar -150 mil.€ al / sat dengesi ile sezonu tamamlayabiliyorlar ama biz her transfer döneminde ancak sattığımız kadar harcama yapabiliyoruz sonra Şampiyonlar liginde aynı şartlar ile mücadele etmeye çalışıyoruz değil mi ?

UEFA futbol üzerindeki en adaletsiz yönetilen kurum olabilir, sadece Barça/Real/Juve/Bayern gibi top class takımlar ve EPL gibi en çok izlenen vitrinin takımları bir kenara geri kalan tüm takımlar bir kenara diyorlar, ellerindeki "Şampiyonlar Ligi" piyasasını yükseltmek için bu top class takımlara aman kimse dokunmasın tek dertleri bu ...
 
galatasaray’ın kadrosunu güçlendirerek +6.5 m € karda kapatmasını sağlayan, kulüpleri dolaylı olarak altyapılarına yönlendiren bu mükemmel sistemin içine etmezler umarım
 
Oyun da çok duruyor. Gol atıyorsun sevinemiyorsun.

Sadece ofsaytlarda ve gol çizgisinde uygulansa daha iyiydi. Çünkü onların kararını 5-10 saniyede veriyor sistem. Hakeme izletmek falan saçma.
Penaltı ve kırmızı kart kararları kalıyor zaten geriye. Hakem hatasıyla gol atılmasındansa gole sevinememek çok daha iyidir yani maçı geçtim bütün sezonun emeği bi hatayla gidebiliyor diğer türlü..

Hakemin izlemesi zaten saçma da orta hakemin önemini düşürmemek için yapılıyor işte bi süre sonra izleme olayı da kalkacak bence..
 
Belki para cezasini kaldirirlar. Diger turlu FFP'nin anlami kalmiyor.
Bir diger olay
Mesela bizim 4 yillik aldigin kadar sat var ve borcumuz da 1 milyar. Simdi biz bu borcu yazin bitirirsek hala anlasma devam eder mi? Eger devam ederse bence cok sacma
 
Uefa dunya tarihinin en serefsiz organizasyonudur. Eger bir degisiklige gidiliyorsa bunun altinda kesinlikle buyuk bir serefsizlik yatmaktadir. Abv.
 
Nasıl değişiklikler olacak acaba.
Misal men cezasını kaldırıp gruplara - puanla başlama,
-seri başı olamama,
-gruplara 4 torbadan girme,
-şampiyon olsan bile şartı sağlayamazsan eleme turundan başlama
gibi enteresan şeyler olur mu acaba.
 
FFPyi ben iyi buluyordum. Bizim mal yonetimler kisa vadeli basari icin koca takimlari borc batagina soktular. Futbolu kendi cikarlari icin kullandilar. Unal Aysal, Dursun, Adnan gibiler Galatasaray sayesinde network genişletti.

Bu FFP gorunuste bizi kisitlarken aslinda adamakilli ekonomik planlamalar yapmamiza vesile oldu. Bence fazla esneme olmasin
 
Üst Alt