UEFA Kararını Veriyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

UEFA Kararını Veriyor


UEFA Disiplin Komitesi'nin, cuma günü yapacağı kritik toplantıda Fenerbahçe ile ilgili karar alması bekleniyor.





843543-14355967-640-360.jpg






UEFA Disiplin Komitesi cuma günü çok kritik bir toplantı yapacak. Sabah Gazetesi'nin haberine göre yaklaşık 2 aydır Fenerbahçe'nin dosyasını inceleyen ve bir rapor hazırlayan UEFA Disiplin Komitesi, cuma günü yapacağı kritik toplantıda sarı lacivertli kulüple ilgili noktayı koyacak.



Sarı-lacivertli takımın durumuyla ilgili olarak en son açıklamayı UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino yapmıştı. UEFA disiplin müfettişlerinin dosyayı incelediğini belirten Infantino, "Bu çok karışık bir dosya ve bizim disiplin organlarımız üstünde çalışmaya devam ediyor. Gerçekten çok fazla okunacak şey var, binlerce sayfa..." şeklinde konuşmuştu.



İşte o binlerce sayfanın inceleme işleminin bittiği ve son karar için geri sayımın başladığı öğrenildi.





Eurosport
 
Cevap: UEFA Kararını Veriyor!



Bir gün hadi ordan diye iyicene umursamaz durumdayken bir anda karar verecekler,ters köşeye yatırmaktan zevk alıyorlar herhalde :D
 
Cevap: UEFA Kararını Veriyor!



Rahat olun. Yargitay karari onadiginda UEFA'nin men etmekten baska secenegi kalmayacak. Gerci elenmis olacaklar, gecistirilecek konu.



Ama Sampiyonlar Ligi gibi dunyanin en prestijli turnuvalarindan birine tescilli sikeci bir takimi alacak halleri yok. Sikeye, hirsizliga, namussuzluga odul sadece bu ulkede var. Dunyayi bize benzetmeyin. Tek tek cikacak haksiz kazanclari.
 
Cevap: UEFA Kararını Veriyor!



eğer bir karar verilecekse bu çok ağır olacak.uefa eğer bu pisliğe bi şekilde kapatmaya çalışıyosa ortalıkta bir karar dolaşmayacak...Durmadan inceleniyo araştırıyoruz falan deyip soğutup aylar sonra 'bi bulguya rastlamadık' derler eğer kapatmaya çalışıyosa...ama eğer şu zamanlarda bir karar çıkacaksa kesinlikle fenerin canını yakacak bişey çıkar.başkan rakip futbolcuları yöneticileri hatta tercümanı bile mahkemeden ceza yemiş takıma değil uefa şu şerefsiz tff kurulunu çıkar ortaya, tamamen temizler bişey yok diyemez.
 
Üst Alt