UEFA Liglerin Oynanarak Tamamlanmasını İstedi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

UEFA Liglerin Oynanarak Tamamlanmasını İstedi


UEFA, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen liglerin tamamlanması yönünde tavsiyede bulundu.

UEFA'dan yapılan açıklamada, birliğe üye 55 ülke federasyonu ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda, salgına ilişkin son gelişmeler ele alındı.
Açıklamada, ertelenen maçlara ilişkin yeni tarihlerin toplantıda konuşulduğu belirtilerek, "Yerel liglerin ve kupa müsabakalarının tamamlanması yönünde güçlü bir tavsiye verilmiştir."denildi.
Liglerin geleceğine ilişkin alınacak kararların, 23 Nisan Perşembe günü yapılacak toplantının ardından duyurulacağı kaydedildi.

Kritik toplantı sonrası UEFA'dan yapılan açıklama şöyle;

''UEFA bugün 55 üyesi ile video konferans aracılığıyla bir araya geldi ve Mart ayı ortasında oluşturulan iki çalışma grubu tarafından incelenen seçeneklerin bir güncellemesini sundu. Hem milli takım hem de kulüp seviyesinde müsabaka maçlarını kapsayan çeşitli takvim seçenekleri sunuldu. Yurt içinde üst liglerin ve kupa müsabakalarının bitirilmesi için ciddi bir öneri sunuldu, ancak iptal edilen bir ligin olması durumunda Avrupa müsabakalarına katılımla ilgili kurallar geliştirildikten sonra bazı özel durumlar duyurulacaktır. Yukarıdaki konulara ilişkin kararlar Perşembe günü UEFA Yürütme Kurulu'ndan sonra ilan edilecektir.''

TRT SPOR, AA

 
Son düzenleme:
Haziran ayında başlar Temmuz'un sonu biter. Ama UEFA elemeleri nasıl olacak? Futbolcular nasıl tatil yapacak? Seneye iyice sıkışık bir fikstür olur veya seneye kupa maçları oynanmayıp sadece lig maçları oynanabilir.
 
aslında kıbrıs önerisi cok mantıklı stat varmı orada bilmiyorum ama varsa oynansın orada yıllardır bedavadan besliyoruz oradakileri üstüne nankör halkı var

bi boka yararlar böylece madem bizim bir ilimiz kullanalım
 
Üst Alt