UEFA Şike Talimatnamesi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

UEFA Şike Talimatnamesi


2.05 SAYILI KARAR: UEFA'nın match fixing bölümündeki madde, teşvik ve şike uygulaması, kurumlardan ve kulüplerden bağımsız olarak tamamen kişisel girişimle dahi olsa adı geçen kulübün 1 ile 18 puan arasında puanının silinmesini hükmediyor. (Yani herhangi bir taraftar veya kulübe yakın bir kişi, kulüp yönetiminin bilgisi dışında kendi kendine bir takım için şike ya da teşvik uygulamasına gitse bile, söz konusu kulüp 1 ila 18 puanın silinmesi cezasıyla karşı karşıya kalır.)



2.07 SAYILI KARAR: Eğer şike ve teşvik girişimi, kulüp yöneticilerinden haberdar veya bizzat kulüp yöneticilerin katılımı ile gerçekleşmişse söz konusu kulüp bir alt lige düşürülür. Eylemlerin sayısına göre alt lige düşürmeler devam eder.



2.05/2.07 SAYILI KARAR: Şike ve Teşvik Primi suçlarında mevcut Ülke Federasyon'u gerekli yaptırımları uygulamalı şayet yaptırım uygulanmaz suç görmezden gelinirse 2.05 ve 2.07 maddeleri uyarınca Mevcut Federasyon, Kulüp yada Kulüp'ler cezalandırılır.
 
Cevap: UEFA Şike Talimatnamesi



Fb taraftarını yine gazını alıyorlar bana göre. Biz korumak için elimizden geleni yaptık ama artık tüm kapılar kapalı demek için.*
 
Cevap: UEFA Şike Talimatnamesi



Aslında şu 3 madde olaya noktayı koyuyor. Bu tüpçü ve saz arkadaşları Türkiye'nin başını belaya sokacak. Platini Reyis affetmez! Ondan sonra da Başbakan gösterir bunlara dünyanın kaç bucak olduğunu!
 
Cevap: UEFA Şike Talimatnamesi



Üzgünüz Fifa



Bu ülkede evrensel hukuk kuralları değil



Dekodersel guguk kuralları işliyor
 
Cevap: UEFA Şike Talimatnamesi



İş mahkemede bitecek yani. Mahkeme sonucunu beklersek bu en az 3 yıl demektir . O yüzden burada görev yine YÜCE GALATASARAY TARAFTARI na düşüyor. İddianame kabul edilir edilmez ki bugünkü haberlere bakarsak Kasım ortaası diyorlar, Uefa ve Fifa'yı belge yağmuruna tutmak. Özellikle hukukçu abilerimiz iddianamenin tamamını ulaştırırlarsa ve ektede Tff'nin oyunlarını aktarırlarsa bu iş sezon sonunu beklemez, fenerin mevlüdünü okutur helvasınnı yeriz (İNŞALLAHH)
 
Cevap: UEFA Şike Talimatnamesi



feneri değil tff , insanlık tarihinin tüm tanrıları gelse bile kurtaramaz bu saatten sonra .
 
Cevap: UEFA Şike Talimatnamesi



Ben tüm UEFA tüzüklerini okudum böyle birşey görmedim .Acaba kaynak nedir renktaş ? İngilizce metin mevcut mu ?
 
Cevap: UEFA Şike Talimatnamesi



Bizimkiler hukuku uygulamaz...Allem ederler kullem ederler, bir yerinden delerler,üstünü de örterler.



Şikeyi yapanların yanına kar kalacak bir ülkedeyiz,hukukun işlemesini beklemeyin...
 
Üst Alt