UEFA Uluslar Ligi'nde Diğer Maçlar - Sayfa 9 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

UEFA Uluslar Ligi'nde Diğer Maçlar


1 saat sonra bu turnuvanın en heyecan maçı verici maçı başlayacak. İngiltere-Hırvatistan. Gece de anlatmıştım.. İspanya 6, İngiltere ve Hırvatistan 4 puanda.

Berabere biterse İspanya, İngiltere yenerse İngiltere, Hırvatistan yenerse Hırvatistan birinci olacak. Maçı oynayan 2 takım ama 3 takımı birden direkt olarak ilgilendiriyor. İlginç bir maç olacak.

Bu maçın TR yayını olmaması saçmalık ötesi. Mecbur netten izleyeceğiz.
 
İngiltere son 15 dakika bulduğu gollerle 2-1 kazandı ve grubu lider bitirdi. Hırvatistan ise B ligine düştü.

Dünya Kupası yarı finalinin bir nevi rövanşını bir nebze de olsa aldılar.
 
Isvicre - Belcika maci muhtesem bir mac oluyor simdiye kadar.

Belcika Thorgan Hazard'in 2 golü ile ilk 17 dakika da 0:2 öne gecti. Sonra Isvicre ilk yari bitmeden 3 gol atip maci cevirdi 3-2'ye getirdi.

Bir kac dakika önce de 4.golü atip durumu 4-2 yapti. Muazzam heyecanli bir mac oluyor.
 
Almanya-Hollanda maçı birazdan. Hollanda berabere bile kalsa Final-Four oynayacak. 2 turnuvaya üst üste gidemeyen ülke için adeta bir diriliş gibi olacak. Bu turnuvanın bana göre kazananı oldular.
 
Izlanda , almanya , turkiye , yunanistan , irlanda ve kismen hirvatistan su an kaybedenler noktasindalar

Bizle beraber belki bizden daha fazla saskinlik yaratan ulkeler var ama o ulkeler surekli degisiyorken 2 ulke bir turlu toparlayamiyor

Biri yunanistan biri biz ... ortak ozelligimiz en cok ekonomik problemlerin yasandigi 2 ulke

Bu yuzden nitelikli oyunculari yurt disindan arayan , kisa vadeli dusunen 2 ulke patinaj cekiyor surekli , uzucu ve dusunulmesi gereken sorunlar ...
 
Beşiktaş'ta Ryan Babel şoku
Beşiktaş'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel, UEFA Uluslar A Ligi Grup 1'de oynadıkları Almanya maçının 45. dakikasında sağ arka adalesinde meydana gelen sakatlık sebebiyle oyuna devam edemedi.

Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçında aldığı 3 mağlubiyetle zor günler geçiren ve UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda da 4 puanla son sırada bulunan Beşiktaş'a bir kötü haber de Hollandalı oyuncusu Ryan Babel'den geldi.
UEFA Uluslar A Ligi Grup 1'de oynanan Almanya-Hollanda maçının 45. dakikasında sağ arka adalesinden sakatlanan Babel karşılaşmaya devam edemedi.
Bu sezon Beşiktaş formasıyla 18 resmi maçta görev alan 31 yaşındaki oyuncu 6 gol ve 1 asistle oynadı.

Kaynak: Beşiktaş'ta Ryan Babel şoku
 
Bir seyi anlamiyorum , bizde daha cok oldu ama insanlar neden bu kadar sasirir oldu sakatliklara

Bu zaten her daim olabilecek bir sey , milli takimlarda daha bir kendini gosterme cabasi ve az mac sayisindan kaynakli sert bir yarismacilik oldugu icin orada kendilerini daha cok zorluyorlar
 
Üst Alt