Ufuk Talay: "Avustralya Milli Takımı için Fatih Terim çok iyi olur" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ufuk Talay: "Avustralya Milli Takımı için Fatih Terim çok iyi olur"


1995-2001 yılları arasında Galatasaray forması giyen günümüzde Avustralya Milli Takımında görev yapan Ufuk Talay, Fatih Terim'in Avustralya Milli Takımı ile adının geçmesi üzerine açıklamalarda bulundu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Talay şunları ifade etti.


"Avustralya Milli takımı ile devam ediyoruz. Şuan iznimiz var. Dünya Kupasına gidiyoruz. Zor bir grupa düştük. Teknik direktörümüz ayrıldı ve yerine gelebilecek teknik adam arayışı var. Fatih Hoca gelse çok iyi olur Avustralya için. Ben şu an bir şey duymadım ama bazı hocalarla görüşüyorlar Fatih Hoca'da bunlardan biri olabilir.


30 yaş üzeri oyuncu yok takımda
"Dünya futbolunda artık herkes birbirini tanıyor. Fatih Terim'in başarılarını biliyorlardır. Fatih hocanın tecrübesinden yararlanmak bizim açımızdan çok iyi olur. Bizim en büyük oyuncularımız Schwazer, Kewell, Neill, Cahill artık yaşlandılar. Yavaş yavaş yetişen oyuncular var. 30 yaş üzeri oyuncu yok takımda. Milli Takımda oynamak büyük bir şereftir. Futbolcular Türkiye'de kazanılan kadar büyük paralar kazanmıyor"


"Futbolculuk döneminde teknik direktörlüğümü yapan Fatih Terim ile o dönemde futbol-hoca ilişkimiz vardı. Avustralya Milli Takımına gelse hoca-hoca ilişkimiz olur çok iyi olur tecrübelerinden faydalanabiliriz"
 
2Q==
imparator-fatih-terim-hakkinda-efsane-capsler_780x498.jpg
 
Son düzenleme:
Allah Kerim
Fatih Terim giderse çeyrek final oynatır o dandik takıma millette burada şans bal şerbet futbol bilgisi yok filan der..
 
Avustralya'nın potansiyeli düşük. Ancak bence hoca gitmek ister. Dünya Kupası deneyimi hiç yaşamadı. Milli Takıma daha geleceğini de sanmıyorum zaten.

Avustralya'nın grubu da çıkılabilecek bir grup. Ancak hoca taaa Okyanusya'ya gitmez.
 
Açıklamaları var maddi durumumuz yeterli değil diye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öpücükle mi almaya gelmişler dünyadan haberleri yok heralde m.denizli bile 2 mio dan aşşağı gitmemiştir irana iranlılar bilmiyormuymuş da teklif yapmışlar? net olarak hoca reddetmiştir. Benim bildiğim terim olmayınca düşük bütçeli hoca buluyorl iran kulübü.

Emir Sultani, Terim için yüksek ücret ödemeyi göze aldıklarını aktararak, "Bu parayı, tanıtım gelirleri ve başta Galatasaray olmak üzere Türk takımlarıyla yapılacak hazırlık karşılaşmalarında elde edilecek gelirler sayesinde karşılayabiliriz." diye konuştu.
 
Üst Alt